Haberler

Muhtarlardan Edirne Belediyesi'nde Biraraya Geldi

Muhtarlar Günü nedeniyle Edirne Belediyesi’ni ziyaret eden mahalle ve köy muhtarlarını Belediye Meclis Salonu’nda ağırlayan Belediye Başkanı Recep Gürkan, “Demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımızın Muhtarlar Günü kutlu olsun” dedi.

Muhtarlar Günü nedeniyle Edirne Belediyesi'ni ziyaret eden mahalle ve köy muhtarlarını Belediye Meclis Salonu'nda ağırlayan Belediye Başkanı Recep Gürkan, "Demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımızın Muhtarlar Günü kutlu olsun" dedi.

Muhtarlık Teşkilatı'nın kuruluşunun 188'inci yıl dönümünde Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Tasmalı; beraberindeki Edirne Merkez Mahalle ve Köy Muhtarları, Belediye Başkanı Recep Gürkan ile Belediye Meclis Salonunda bir araya geldi. Demokrasinin temel taşı olan muhtarların Muhtarlar Günü'nü kutlayan Başkan Gürkan, bu kalabalık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Edirne Belediyesi'nin imkanları dahilinde tüm muhtarlıklara destek vermeye çalıştıklarını belirten Başkan Gürkan, "Bu imkan meselesi. Neyimiz varsa paylaşacağız. Ama köylerimize çok fazla desteğimiz olmuyor. Köylerimizin talepleri çok samimi söylemek gerekirse bizler için çok ağır yükler değil aslında. Bir tane çocuk oyun grubu ya da biraz parke taşı istiyor, biraz spor aleti istiyor, durak istiyor köyümüz. Bunlar Edirne Belediyesi için ciddi rakamlar tutmuyor ama işin hukuki boyutu, İl Özel İdaresi Kanunu bizleri sıkıntıya sokuyor. O yüzden maalesef köylere istediğimiz şekilde destek olamıyoruz, katkı veremiyoruz. Ancak büyükşehir olma durumumuz var. Bu durumda köylerimiz, mahallelerimiz haline gelecek. O zaman en iyi şekilde hizmetleri getirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Toplantıda söz alan Edirne Muhtarlar Derneği Başkanı İrfan Tasmalı, destekleri için Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan'a teşekkür ederek "Her daim bizlerden desteğini esirgemeyen, bizlere kapılarını açan, kapımızı çalan bir Belediye Başkanı'na sahibiz. Bugün bizleri burada ağırladığı için de kendisine teşekkürlerimi sunuyorum. Edirne için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Uzun süre muhtarlar ile sohbet eden Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, ziyaret sonrası Tarihi Edirne Belediye Başkanlığı Binası önünde muhtarlarla hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmedi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Edirne Belediyesi Edirne Merkez Recep Gürkan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title