Haberler

Muhaliflerin Yanında 20 Bin Kişi, Bahçeli'nin Yanında 200 Kişi Var

Güncelleme:

Muhalifleri destekleyen yaklaşık 20 bin MHP'li kurultayın yapılması planlanan otelin önüne giderken MHP lideri Bahçeli'ye destek için de 200 kişi genel merkezin önüne geldi.

Ankara'da muhalif ülkücüler kurultay için toplandı, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi destekleyenler ise Genel Merkez'e gitti. MHP'li muhaliflerin kurultay çabası devam ederken Bahçeli, Genel Merkez'de kurmaylarıyla birlikte gelişmeleri izliyor. Yaklaşık 150-200 kişilik grup destek için bina önünde toplandı. Muhaliflerin gittiği alanda ise yaklaşık 20 bin kişi var.

GENEL MERKEZ ÖNÜNDE 200 KİŞİ, MUHALİFLERİN YANINDA 20 BİN KİŞİ VAR

MHP lideri Devlet Bahçeli Genel Merkez'de, kurmaylarıyla birlikte toplantı halinde. Bahçeli'yi destekleyenler de genel merkez önünde toplandı. Yaklaşık 150-200 kişilik bir grup toplandı. Bahçeli lehine sloganlar atılıyor, marşlar çalınıyor. Genel Merkez tavrında ısrarcı, kongrenin yapılmayacağını belirtiyor. Muhalifi destekleyen yaklaşık 20 bin kişi ise Büyük Anadolu Oteli'nin önüne gitti.

SABAH AÇIKLAMA GELDİ

MHP'deki kurultay krizinin ardından genel merkezden açıklama geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, "Sanki kongre olacakmış gibi arkadaşlarımıza çağrıda bulunmak hukuk dışıdır. Şu an itibariyle bu kadar mahkeme ve valilik kararını rağmen kongre zorlanıyorsa burada bir art niyet olduğu ortadadır" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal'ın konuşmasının satır başları şöyle:

"Sanki kongre olacakmış gibi arkadaşlarımıza çağrıda bulunmak hukuk dışıdır. Şu an itibariyle bu kadar mahkeme ve valilik kararını rağmen kongre zorlanıyorsa burada bir art niyet olduğu ortadadır. Ülkücü tabanın tahrik edildiğini görüyoruz, art niyet var. Meşru talep var ama gayrimeşru yollara başvuruluyor.

"ÜLKÜCÜLERİN TALEPLERİ KULLANILIYOR"

Samimi Ülkücülerin meşru talepleri kullanılıyor. Üzüntümüz Ülkücü arkadaşlarımızın böyle bir oyuna düşürülmek istenmesidir. Bir şey yapmaya gerek yok, biz genel merkez olarak zaten karar aldık. Mayıs ayından itibaren ilçe kongrelerimiz başlıyor. Orada aday olup bir sonraki kongremizde isteyen herkesin aday olabileceğini genel başkanımız defalarca söyledi. Bu arkadaşlarımız şu anda aday adayı dahi değiller. Bir adaylık süreci yok çünkü bir seçimli kongre yok. Yapılan bütün faaliyet illegaldir"

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Devlet Bahçeli Mehmet Günal Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (140)

E giderse akp yi kim kazandıracak:

O 200 kişide olsa olsa yarısından çoğu akp lidir zaten

45
5
yanıtYanıtla
Alper OZ:

Sarayı arayın AK trollerden destek isteyin kalabalık görünmek için. . .

29
12
yanıtYanıtla
Mustafa Kemal:

Davul - zurna ile geldin. giderken arkandan teneke çalacaklar !. . Kendine gel Bahçeli !. .

36
5
yanıtYanıtla
akp:

bahçeli için oyum mhp ye

8
30
yanıtYanıtla
HABER:

2000 li yıllarda sırtını Bülent Ecevite dayadın şimdi sıra kimde acaba

32
2
yanıtYanıtla
kyan:

BOP Projesinin yurumesi icin ABD tarafindan mhp ye ve Bahceliye verilen gorev akp yi desteklemektir. Bahceli Erdogan icin bulunmaz firsat.

32
1
yanıtYanıtla
TARAFSIZ:

paşa paşa gideceksin

27
6
yanıtYanıtla
VATANSEVER80:

bu ülkeyi agız birligi etmişçesine bölemeyeceksiniz milliyetçi oylar üstüne oynanan tezgahın başkanlık seçimi öncesi tezgahlanması tesadüf degildir akp pkk hdp chp ve mhp muhalifleri tamamı tek merkezden yönetiliyor abd deki bop çular chp ye akp yi iktidarda tutma görevi vermişlerdir akp zaten bop çudur ülkeyi bölmekten çekinmeyecektir ama unutulmasın bu ülkenin vatanseverleri azınlıktada olsa er meydanındadır son sözüde onlar söyleyecektir akkoyunların uyanmasını temenni ediyoruz

23
3
yanıtYanıtla
01:

kurultay yaptırılmıyorsa zor kullanalım kimsenin malı değil mhp. . . . hukuk bile satılmışsa bu ülkede genel merkezi yıkalım başka çare yok bahçeli ve ajanlarını def edelim. . .

24
0
yanıtYanıtla
MUSTAFA KAYA:

MERAL GAZI TUTMAZ. .

2
22
yanıtYanıtla
Tüm 140 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title