Haberler

Motosiklet Kazasında Yaralanan Genç Öldü

Manisa'nın Soma ilçesinde, motosiklet ile kamyonun çarpışması sonucu ağır yaralanarak Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan motosiklet sürücüsü kurtarılamadı...

Manisa'nın Soma ilçesinde, motosiklet ile kamyonun çarpışması sonucu ağır yaralanarak Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırılan motosiklet sürücüsü kurtarılamadı.

45 YB 1467 motosikletiyle Soma'dan Turgutalp istikametine giden Recep Erdem (19) ile karşı yönden gelen Yüksel B idaresindeki 45 VE 882 plakalı odun yüklü kamyon çarpıştı.

Ağır yaralanan motosiklet sürücüsü Recep Erdem, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Beşyol Soma Devlet Hastahanesi'ne kaldırıldı.

Recep Erdem tüm çabalara karşın kurtarılamadı. Hastanede umutlu bekleyişini sürdüren ailesi, oğullarının ölüm haberini duyunca sinir krizleri geçirdi.

Kazanın ardından olay yerine akın eden vatandaşlar, ölümlü ve yaralamalı çok sayıda trafik kazası meydana gelen bu yolun bölünmesi ve açılan yeni kamyon yoluna kavşak yapılmasının şart olduğunu söyledi. Bu konuda açıklama yapan bir esnaf, "Yeter artık burada yüzlerce trafik kazası oldu. Bitsin bu yol artık. Ben burada esnaflık yapıyorum. Burada çok sayıda

kaza oldu bugüne kadar. Daha canlar yanmasın yazık çok yazık" dedi.

Kazada hayatını kaybeden 19 yaşındaki Recep Erdem'in bir sosyal paylaşım sitesinde ölüme dair yazdığı yazılar dikkat çekti: "İnsanlar uykudadır öldükleri zaman uyanır, her ölüm bir başlangıç her başlangıç bir son yaratır. Herkesin bir sona ihtiyacı vardır yeniden başlamak için." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Soma Devlet Hastanesi Turgutalp Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title