Haberler

Molotoflu Saldırı Kurbanı Serap Ölümünün 6. Yılında Mezarı Başında Anıldı

Küçükçekmece'de İETT otobüsüne molotof bombası atılması sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Serap Eser (17), ölümünün 6. yılında mezarı başında anıldı.

Küçükçekmece'de  İETT otobüsüne molotof bombası atılması sonucu hayatını kaybeden lise öğrencisi Serap Eser (17), ölümünün 6. yılında mezarı başında anıldı.

'Genç Türk' adlı grup öncülüğünde toplanan yaklaşık 30 kişilik grup, saat 12: 00'de Küçükçekmece'de yaşanan molotof saldırısı sonucu hayatını kaybeden Serap Eser'in mezarının bulunduğu Küçükçekmece Kanarya Mezarlığı'nda bir araya geldi. Ellerinde Türk bayrağı ve Serap Eser'in fotoğraflarını taşıyan grup, ellerinde karanfillerle mezara kadar yürüdü. Serap Eser'in mezarına kırmızı ve beyaz karanfiller bırakan grup, şehitler için bir dakikalık saygı duruşunda bulundu.

'OLAYI AÇIĞA ÇIKARAN POLİSLER HAPİSTE'

Serap Eser'in mezarı başında konuşma yapan Genç Türk Genel Başkanı Ali Özsoy, "Yaşıyorken koruyamadığımız kardeşimize vefa borcumuzu ödemeye çalışıyoruz. Her yıl bu acıyı daha büyük bir şekilde yaşıyoruz. Nice masum insan dünyanın en hain, eli kanlı PKK terör örgütü tarafından katledilmiş. Serap kardeşimizin şahsında milletimizin 30 yıldır yaşadığı ve gittikçe büyüyerek devam eden bu acıyı hatırlıyoruz. 'Kanı yerde kalmayacak' deniyor ama daha fazla kan dökülüyor" dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Küçükçekmece Politika Güncel Haberler

title