Haberler

Mobil Cüzdan Moka'ya Yeni Genel Müdür

Güncelleme:

Yeni nesil mobil cüzdan projesi Moka'yı hayata geçiren Moka A.Ş.'de Genel Müdürlük görevine Selim Güsar getirildi.

Ödeme fonksiyonu ve sadakat uygulamalarını akıllı telefonlara taşıyan yenilikçi mobil cüzdan projesi Moka'yı hayata geçiren Moka A.Ş.'de, Selim Güsar Genel Müdür olarak atandı. Güsar, yürüteceği operasyonlarla, Moka'nın 2015 yılında 150 bin aktif kullanıcıya ulaşma hedefinde aktif rol oynayacak. Güsar'dan önce Genel Müdür olarak görev yapmakta olan İlker Uzkan ise, Yurt Dışı Projelerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olarak Moka'daki görevini sürdürecek.

Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İngilizce İşletme Bölümü'nde tamamlayan Selim Güsar, Cine5, İktisat Bankası, TEB ve Koçbank gibi firmalarda yönetici olarak çeşitli görevler üstlenmiştir. Son olarak Bankalararası Kart Merkezi (BKM) de Kurumsal İletişim ve Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Güsar'ın finans ve ödeme sistemleri sektörlerinde toplam 20 yılı aşkın tecrübesi bulunmaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title