Haberler

Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu'nun Duygu Dolu Anları

Büyükçekmece Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine katılan İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, annesini anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

Büyükçekmece Belediyesi'nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine katılan İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, annesini anlatırken gözyaşlarını tutamadı.

World Point'te düzenlenen etkinliğe; CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ile eşi Hatice Akgün ve çok sayıda kadın katıldı.

Etkinlik öncesi Büyükçekmeceli kadınlar kendi resim sergilerini tanıttı. Aralarında Mustafa Kemal Atatürk'ün annesi Zübeyde Hanım'ın da portresinin yer aldığı sergide birbirinden renkli görüntüler oluştu. Etkinlikte emeği geçen kadınları kürsüye çağırarak karanfil dağıtan Başkan Hasan Akgün, Kadınlar Günü'nün nasıl kutsallaştığını anlattı.

24 DAİRE MÜDÜRÜNDEN 15 TANESİ KADIN

Akgün, "Günümüzde İran, Irak, Suriye gibi ülkelere toplantı için gittiğimde, maalesef dünyada özellikle İslam coğrafyasında kadının çektiği çileyi bizzat gördüm. Kadınlar adına çok üzülmüşümdür. Allah, yeryüzüne göndermiş olduğu kadının erkeklerden daha aşağıda olduğunu söyledi mi? Allah böyle bir ayrım yapmazken biz niye yapıyoruz?" diye konuştu.

Kadının toplumdaki hayatına değinen Hasan Akgün, "Özellikle siyasi hayatta kadına çok daha fazla yer verilmesi gerekir. Ekonomide, üretimde kadınımızın daha çok olması lazım. Bu mutlak surette büyük katkı sağlar. Yönetimde kadınımızın daha çok olması lazım. Bu da disiplin, üretim, samimiyet sağlar. Biz bunu Büyükçekmece Belediyesi olarak çok iyi yaşıyoruz. 24 tane daire müdürümüzün 15 tanesi yıllardan beri bu hanımlardan oluşuyor" dedi.

MİLLETVEKİLİ ASLANOĞLU'NUN DUYGU DOLU ANLARI

Başkan Hasan Akgün'den sonra kürsüye çıkan CHP İstanbul Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, annesini anlatırken duygu dolu anlar yaşadı. Aslanoğlu, "Annemin okuma yazması yoktu. Dışarıdan gitti kurs aldı. Ağladı, 'Okutacağım seni' diye. Lise olmadığı için ailemin yanında okumadım. Her hafta bana yiyecek gönderir. Onun yanında saygıyla eğiliyorum. Ne kadar size saygı duysak, ne kadar şükran duysak azdır" ifadelerini kullandı.

Hasan Akgün'e de şakalarla takılan Aslanoğlu, Başkan Akgün'ün ilçe halkının mutlu olması için sabahın bir saatinde aradığını, kendisini bu yüzden çok yorduğunu söyledi. Aslanoğlu'nun bu sözleri salonda tebessümlere neden oldu.

Etkinlik, Pınar Altınok konseriyle devam etti. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ferit Mevlüt Aslanoğlu Büyükçekmece Hasan Akgün Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Ayhan Gider kimdir? Milletvekili Ayhan Gider kaç yaşında ve nereli? SON DAKİKA: Deprem mi oldu? Ege'de deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? Öğretmen atamalarında mülakat kalkacak mı? Mülakat kaldırılacak mı? Bakan Tekin ne söyledi? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fatih Karagümrük-Antalyaspor maçı şifresiz mi? Buse Naz Çakıroğlu kimdir? Buse Naz Çakıroğlu kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA CANLI İZLE #128112 29 Nisan 2024 Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu mu? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 29 Nisan günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 29 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 29 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Nihal Candan röportajında ne dedi? Nihal Candan cezaevinden çıktı mı? Nihal Candan tahliye oldu mu? Nihal Candan'ın son hali! Resmi Gazete bugün (29 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 Mayıs afişleri! İşte en güzel Whatsapp, Facebook, Instagram HD, kaliteli 1 Mayıs kaliteli görseller ve resimler! 29 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title