Haberler

MHP'li Türkkan: O Toplantıdakilerden Biri Casus

Güncelleme:

MHP'li Lütfü Türkkan, tapesi sızdırılan Suriye toplantısıyla ilgili "o konuşmada bulunanlardan biri casus" iddiasında bulundu.

Dışişleri Bakanlığı'nda, Bakan, Müsteşar, MİT Müsteşarı ve Genelkurmay İkinci Başkanı'nın sızan toplantı kayıtları konusunda açıklama yapan MHP Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, o toplantının, hazır bulunanlardan biri tarafından kaydedilip, yayınlandığını ileri sürdü. Türkkan, twitter hesabından yaptığı açıklamada, "O konuşmada bulunanlardan biri casus. Üzerinde kayıt cihazı bulunan kim ise, casus O'dur" dedi.

"HÜKÜMETİN İÇİNDE BAŞKA PARALEL YAPILAR VAR"

Türkkan, daha sonra Hürriyet gazetesinden Zeynep Gürcanlı'ya yaptığı açıklamada da, devletin bazı toplantıları arşivlemek için kaydettiğini hatırlattı, "ancak bu toplantı, arşivlenecek bir toplantı değil" diye konuştu. Bu durumda, toplantının ancak, katılanlardan biri tarafından kaydedilmiş olabileceğini söyleyen Türkkan, şöyle konuştu; "Hükümet sürekli paralel yapı diyerek cemaati suçluyor. Ancak hükümetin içinde de başka başka paralel yapılar var. Toplantıyı kaydeden de hükümetin içindeki bu paralel yapılar. Ve belli ki, bunu daha sonra deşifre etmek için kaydetmişler."

"DÜŞÜNENLER ANLAR"

Hükümet içindeki paralel yapıların, "kendilerine göre farklı farklı hesapları olduğunu" da söyleyen Türkkan, "bunu hangisinin kaydedip, sızdırdığını düşünenler anlar" dedi. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Dışişleri Bakanlığı Lütfü Türkkan Suriye Güncel Haberler

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Yazar Azra Kohen'den skandal sözler: Filistinliler, çocuklarını bilerek bombaların atılacağı yerde oturtuyorlar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Bakmadan Geçme

Blum coin ne zaman listelenecek? Cuma mesajları | Anlamlı, kısa, ayetli, dualı ve hadisli hayırlı cumalar mesajları nedir? Dualı, anlamlı, güzel ve ayetli Cuma mesajları! 31 Mayıs resimli Cuma sözleri neler? #129330 İnstagramda sorun mu var 31 Mayıs 2024? #129300 İtalya Türkiye milli maç ne zaman? A Mili Takım 2024 hazırlık maçı ne zaman? #128681 #127987 31 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 31 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 31 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 31 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 31 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 31 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 31 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 31 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 Liseliler dikkat! Devamsızlık 5 gün olursa teşekkür belgesi alınır mı? Lisede devamsızlık 5 gün olunca belge veriliyor mu?
Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

500

Yorumlar (8)

eeennediward977@hotmail.com:

bence hepsi casus

16
4
yanıtYanıtla
Hasan ERLeon@hotmail.com:

sadece para için benliğini, değer verdiklerini satan dünyada başka bir ırk yoktur.

13
1
yanıtYanıtla
anlayanafurkan@hotmail.com:

Bana da biri casus gibi geliyor ama söylemek istemiyorum, sinirliyim!

13
0
yanıtYanıtla
SADECE İHTİMALbozoklukenan35@hotmail.com:

BURADA BİR İHANET SÖZ KONUSU KİM NASIL BAŞININ GİDECEĞİNİ BİLE BİLE BUNA CESARET EDEBİLİR ARTI BUNDAN NE KAZANCI OLACAK O KİŞİNİN BURDAN SADECE DÜNYAYA TÜRKİYENİN İTİBARINI ZEDELETMEK MAKSADI ÇIKAR FAKAT BU TÜR STRATEJİLERİ BAŞTA ABD OLMAK ÜZERE BİR ÇOK ÜLKELER ZATEN YAPIYORLAR VİKİLİKS BELGELERİNDE BAZI GİZLİ ŞEYLERİN ÇIKTIĞINIDA GÖRDÜK ZATEN

6
2
yanıtYanıtla
akkutuakkutu@gmail.com:

@fuatavni sen mi sızdırdın?

5
2
yanıtYanıtla
osmaniyelimertkoksal-80@hotmail.com:

devlet tepesindeki isimler bunu yapıyor arkadaş düşünsene sen türkiyeyi yöneteceksin ve bi güvenlik önlemin yok sana nasıl güvenip te oy verecem ben en önemlisi neler konuşuldu onunla alakalı söz söyleyen yok diyelimki casus var aldı kayda servis etti millete duyurdu bi yerde ak partinin işinede geliyor akparti giderse kaos olur ortalık çok karışır istikrar bozulur diye seçimde oy hakkını akparti ye verir bu nasıl çarpışık düzen bu nasıl ülke yönetme anlayışı anlamadım gitti

3
3
yanıtYanıtla
asistihsan-27@hotmail.com:

yaptığınız tartışmalarda bile siyasii kimlikle birbirinize küfür ediyorsunuz. Yaptığınız yorumların birbirinize hakaretten başka bişey içermediği için çok üzgünüm. burada asıl olan ülkemizin bu durumdan bir an önce kurtarılıp ekonomik, sosyal problemelere rağmen işler hale getirilmesidir. İstikrarı milliyetçi, muhafazakar, sosyalist düşüncede olanlar sağlayabilir. bu halkın takdiridir. Önemli olan bu fikirleri devlet, millet ve dünya adına faydalı kullanabilmektir. Küfürsüz, kinsiz, nefretsiz, yorumlar dileğiyle ....

3
0
yanıtYanıtla
mehmet akıntısensiz.hayat.sensiz@hotmail.com:

bu sayfada torum yapan akp karşıtları müslüman mı şuphelenmeye başladımm

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title