Haberler

MHP'li Aday: Resmi Kurumlar Sadece AK Parti'ye Açık

Güncelleme:

Mersin'de MHP'nin Yenişehir İlçe Belediye Başkan Adayı Dr. Can Müftüoğlu, AK Parti adaylarına ise kısıtlama yapılmadığını iddia etti.

Mersin'de MHP'nin Yenişehir İlçe Belediye Başkan Adayı Dr. Can Müftüoğlu, Vali Hasan Basri Güzeloğlu'nun talimatıyla muhalefet partilerinin adaylarının resmi kurumlara ziyaretinin engellendiğini, AK Parti adaylarına ise bir kısıtlama yapılmadığını iddia etti.

Dr. Can Müftüoğlu yaptığı yazılı açıklamada, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Kadir Çiftepala'dan ziyaret için randevu aldıklarını, kuruma gittiklerinde ise Vali Güzeloğlu'nun talimatıyla geri çevrildiklerini ileri sürdü. Müftüoğlu, "AK Parti adayları tüm resmi kurumlarda istediği gibi siyasi propaganda yaparken, muhalefet partilerine getirilen yasağı halkın takdirine bırakıyoruz. İktidarın şeffaflık söylemleri hiç inandırıcı değil" dedi.

AK Parti Mersin Büyükşehir Adayı Mustafa Sever'in seçim çalışmaları kapsamında resmi kurum yetkilileri ve çalışanlarla görüşüp, çektirdiği fotoğrafları da gösteren Müftüoğlu, "İçeri alınmayınca, çalışanlara da 'merhaba' diyemedik. Kurum Müdürü 'Vali Beyin talimatı var, bu nedenle kurum içinde gezmenize izin veremeyiz' dedi. AK Parti adayını kurumlara bizzat kendi tanıştıran Vali Bey, bize gelince bu şekilde davrandı. Resmi kurumların kapıları sadece AK Parti adaylarına açık" diye konuştu.

Mustafa Sever'in, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı sıfatıyla katıldığı resmi törenlerde protokolde ağırlandığını belirten Müftüoğlu, daha sonra şunları söyledi:

"Son olarak Mersin'in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü törenlerinde Mersin Valiliği tarafından organize edilen törende protokolde yer verildi.  Mersin Emniyet Müdürlüğü, Mersin Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde, Kaymakamlıklarda ve diğer kamu kurumlarında istediği gibi siyasi propaganda yapmasına izin veriliyor."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Basri Güzeloğlu Yenişehir Ak Parti Mersin Politika Güncel Haberler

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 1 Haziran dün gece deprem mi oldu? LGS kaçta başlıyor kaçta bitiyor? LGS sınavı kaç dakika, kaç saat sürecek? İşte 2024 LGS detayları! Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 1 Haziran Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

Mikrofonunu açık unutan Hulusi Akar'ın sorusu CHP'li vekili küplere bindirdi

500

Yorumlar (1)

No Paralelparalel@hotmail.com:

oyumu ak partiye vereceğim. ama MHP adayı haklı. il müdürü herkesi yalanlarıyla kandırmaya çalışıyor. Şimdide sayın valimizi hedef tahtasına oturttu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title