Haberler

MHP 10. Olağan Büyük Kurultayı'na Doğru

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, 4 Kasım günü yapılacak 10.Olağan Büyük Kurultay'da, genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, 4 Kasım günü yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultay'da, genel başkanlığa aday olduğunu açıkladı.

Aydın, Anadolu Gösteri Merkezi'nde düzenlediği toplantıda, milliyetçi ve ülkücü hareketin, MHP yönetimin değişmesi için adeta bir "işaret fişeği" beklediğini söyledi.

"Bu işaret fişeğinin fitilini, bugün resmen ateşliyorum" diyen Aydın, "4 Kasım 2002 sabahından başlayan AKP iktidarını bitirmek üzere 4 Kasım 2012 günü yapılacak 10. Olağan Büyük Kurultay'da, MHP Genel Başkanlığı'na aday olduğumu resmen ilan ediyorum" ifadelerini kullandı.

Partisi ve Türkiye için 4 Kasım tarihinin önemli bir dönüm noktası olacağını savunan Aydın, mevcut parti yönetimini eleştirdi.

"MHP, 'küçük olsun, bizim olsun' anlayışıyla yönetilemez, yönetilmemelidir. MHP yönetiminde artık değişim zamanı gelmiştir" şeklinde konuşan Aydın, şunları kaydetti:

"Çünkü bu yönetim anlayışı, ülküdaşlarımız arasında ümitsizliğe ve yılgınlığa yol açmaktadır. Sadece aldığımız seçim sonuçları bile bize mevcut yönetim anlayışının, yanlış olduğunu belgelemiyor mu- Seçimlerde yaşadığımız başarısızlıklar, daha ne zamana kadar, şerefli yenilgiler olarak takdim edilecektir- En önemlisi MHP'nin seçimlerdeki kronikleşmiş başarısızlıkları, daha ne zamana kadar dış etkenlere bağlanacaktır- Ülkücünün ömrü 'iktidar' müjdesi bekleyerek mi geçecektir-

Sadece iktidar partisinin icraatları doğrultusunda tepki beyan eden, onu da gecikmeli şekilde yerine getiren partimiz, belirlenmiş gündeme geç intibak eden ve takip eden bir görünüme sahiptir. Haftada bir gün yapılan grup açıklamalarının dışında, dişe dokunur bir faaliyet sergilemeyen Genel Merkezimiz, alanda varlığı belli olmayan ve hatta bundan özenle kaçınan bir kimliğe büründürülmüştür. Çalışmadan, ter akıtmadan, kafa yormadan ve emek harcamadan, bir parti asla başarılı olamaz. Onun için biz MHP'de siyasal tembelliğe son vermeye, gece-gündüz demeden çalışmaya, üretmeye ve başarmaya geliyoruz."

Aydın, genel başkan seçilmesi durumunda ilk icraatının, tüzük çalıştayı ve hemen ardından, tüzük kurultayı yapmak olacağını bildirdi.

Parti organlarına yönelik seçme ve seçilme kısıtlamalarının kaldırılacağını da dile getiren Aydın, "Kadın kolları ve gençlik kolları kurulacak, bu organların yönetimleri kongrelerle belirlenecek. Genel başkanlık ve milletvekilliği süresi de sınırlandırılacak" diye konuştu.

Toplantıya katılan ve Ozan Arif ismiyle tanınan Arif Şirin de bir konuşma yaparak MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye eleştirilerde bulundu.

Muhabir: Barış Gündoğan

Yayıncı: Eda Ay - ANKARA

Kaynak: AA / Güncel

Koray Aydın Türkiye Trabzon Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Bakmadan Geçme

28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne oldu, kaç kaç bitti? A Milli Kadın Voleybol Takımı (Filenin Sultanları) maçı ne oldu?
CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title