Haberler

Mersin'de Trafik Kazası: 4 Yaralı

Mersin'de, Bir Yolcu Otobüsünün Orta Refüjdeki Palmiye Ağacına Çarpması Sonucu Meydana Gelen Kazada, Otobüs Sürücüsü ile Birlikte 4 Kişi Yaralandı.

Mersin'de, bir yolcu otobüsünün orta refüjdeki palmiye ağacına çarpması sonucu meydana gelen kazada, otobüs sürücüsü ile birlikte 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, İnönü Bulvarı üzerindeki Atatürk Parkı önünde meydana geldi. Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi'ne ait Bülent Mavi (35) yönetimindeki 33 H 0022 plakalı yolcu otobüsü, şehir merkezinden Mezitli istikametine seyir halinde iken, direksiyon hakimiyetinin kaybolması sonucu orta refüjdeki palmiye ağacına çarptı. Palmiye ağacının devrildiği kazada, otobüsün ön camı da tamamen parçalanırken sürücü Bülent Mavi ile birlikte otobüste yolcu olarak bulunan Tuğba Kalkan (25), Gökhan Yığıcan (25) ve Gülcan Özoğlu (24) yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alınırken, kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(HK-AB-RA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title