Haberler

Medıcal Park Antalyaspor - Sivasspor Maçının Ardından... Medıcal Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek: "Oyuncularıma Nankörlük Yapmayın"

"en İyi Şekilde Mücadele Etmeye Devam Edeceğiz"

"EN İYİ ŞEKİLDE MÜCADELE ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

SİVASSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ MESUT BAKKAL: "LİGDE ARTIK 1 PUAN DA ÇOK ÖNEMLİ"

Spor Toto Süper Lig'de Medical Park Antalyaspor kendi evinde Sivasspor ile 1-1 berabere kaldı.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Sivasspor maçının ardından değerlendirmede bulundu. Her iki takım oyuncularını yürekten tebrik ettiğini belirterek konuşmasına başlayan Mehmet Özdilek, "Bu kadar nemin yüksek olduğu bir ortamda, maçın başından sonuna kadar futbol adına iyi mücadele ettiler. Yürümenin, nefes almanın dahi zor olduğu bir ortamda bu çocuklar 90 dakika mücadele etti. Çok da nankörlük yapmamak lazım. Oyuna gelince; başından sonuna kadar girdiğimiz pozisyonlar, ürettiğimiz pozisyonlar, attığımız gol, direkten dönen, Serge'nin verilmeyen golü, neticede maç 1-1 bitti. Kolay değildi bizim için, 4-0 gibi geçen hafta zor bir süreçten geliyoruz. Rakibimiz ligin iyi takımlarından Galatasaray'ı yenip buraya geliyor. Ama oyunun geneline baktığınız zaman genelde oyunun kontrolünü elinde tutan, istediği gibi oynamaya çalışan ve geçmiş haftadan çok daha yerinde olan mücadelesi ile oynama iştahı ile bir Antalyaspor vardı. Evet 1 puana, puan puandır düşüncesi ile bakmak lazım. Evet evimizdeki ilk maçı kazanmak istiyorduk. Ama her puanın önemli olduğu bir ligde 1 puan da önemlidir. Özellikle ilk hafta yaşadığımız sıkıntıdan sonra evimizde lige başlamak bu anlamda önemliydi. Ben oyuncularımı ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum. Sonucunda bu maç bitmiştir bizim için. Önümüzde çok zorlu bir Trabzonspor maçı var kendi evimizde. Bugünden itibaren de Trabzonspor maçına konsantre olacağız. 3 haftadır zorlu bir periyottan geçiyoruz. Ama bu periyot da geçilecek, bu maçlar oynanacak. Bizde en iyi şekilde mücadele etmeye devam edeceğiz." şeklinde konuştu

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında açıklama yapan Sivasspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, zor şartlarda oynadıkları Antalyaspor maçından alınan 1 puana sevindiklerini söyledi. Mesut Bakkal, maçı aslında kazanabilceklerini belirterek, "Öncelikle nemle birlikte 50-55 dereceyi bulan bu sıcakta oynayan her iki takım oyuncularını da kutlamak gerekiyor. Yürümenin bile zor olduğu bir havada mücadele ettiler. Hem Antalyaspor, hem de bizim açımızdan 2 tane güzel golle maç berabere bitti. Özellikle ilk devrede her iki takımın da yakaladığı net pozisyonlar var. Kazanabilirdik ama bu şartlarda bu mücadele, Galatasaray maçından sonraki yaşadığımız atmosferde 1 puan iyidir diye düşünüyorum. En azından mağlup olmadık. Türkiye Süper Ligi'nde her takımın her takımı yenebileceği bir lig yaşanıyor. Bu ligde artık 1 puan da çok önemli. İlk 2 haftada topladığımız puanlar iyi diye düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen 'seferberlik' hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Erdoğan'ın 34 yıl sonra gelen "seferberlik" hamlesi ne anlama geliyor? AK Parti'den açıklama var

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Rize İl Başkanı Ayar'ın istifası sonrası AK Parti'den değişim mesajı: Adımlar atılacak

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Milyonluk otomobil ile İstanbul gezintisi! Tasarruf tedbirlerinin teğet geçtiği bakanlık

Bakmadan Geçme

Seferberlik tüzüğü neden kaldırıldı? Seferberlik ve Savaş Hâli Yönetmeliği nedir? Sandık Kokusu CANLI izle! Show TV Sandık Kokusu 23. Bölüm CANLI izleme linki! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Sık sık idrara çıkma neyin habercisi? Günde 10 kere idrara çıkmak normal mi? Hababam Sınıfı ne zaman, nerede çekildi? Hababam Sınıfı okulu nerede? Hababam Sınıfı oyuncuları kimler, konusu ne? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı filmi oyuncuları kim? Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı konusu, oyuncuları ve Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı özeti! 2026 UEFA Avrupa Ligi nerede oynanacak? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Taş Kağıt Makas CANLI izle! KANAL D Taş Kağıt Makas 12. bölüm CANLI izleme linki! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 161. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 22-23 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Mehmed Ali Kağıtçı kimdir? Mehmed Ali Kağıtçı kaç yaşında, nereli? Mehmed Ali Kağıtçı hayatı ve biyografisi!
Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

Tabutlardan sadece ikisinin üzerinde vardı! Reisi'nin cenazesinde dikkat çeken detay

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title