Haberler

Mavi Yakalılarınızı Seçme Konusunda Neler Yapabilirsiniz?

Güncelleme:

HRdergi 5. Mavi Yakalılarda İK Yönetimi Zirvesi, DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü resmi sponsorluğuyla 9 Mart Cuma günü İstanbul Conrad Hotel'de gerçekleştirilecek.

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, HRdergi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenecek "Mavi Yakalılarda İK Yönetimi Zirvesi"nin resmi sponsoru. 9 Mart tarihinde İstanbul Conrad Hotel'de düzenlenecek zirve; mavi yakalı personel seçiminden iş sağlığı ve güvenliği sistemlerinin sürdürebilirliğine kadar pek çok konuyu gündeme getirecek.

Zirve kapsamında, DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü Kurumsal Gelişim Merkezi Yöneticisi Ayşegül Horozoğlu Enkavi, Philip Morris/Sabancı İşe Alım Lideri Yonca Koç ile birlikte "MAVİ YAKALILARINIZI SEÇME KONUSUNDA NELER YAPABİLİRSİNİZ?" konulu bir sunum yapacak. İşgücünün büyük çoğunluğunu oluşturan mavi yakalı çalışanların profillerinin belirlenmesinden işe alım süreçlerinin yapılandırılmasına kadar uygulanan tüm süreçlere değinecek olan Enkavi ve Koç; DBE ve Philip Morris / Sabancı'nın ortaklaşa gerçekleştirdiği "Mavi Yakalı Ölçme ve Değerlendirme Projesi"ne ilişkin detayları ve örnek uygulamaları da katılımcılarla paylaşacak.

Oturum kapsamında ayrıca DBE bünyesinde Türkiye normlarına uygun olarak hazırlanan ve mavi yakalı çalışanların; kişilik, yetenek, bilgi, beceri ve diğer alanlardaki tutumlarını değerlendirebilmek amacıyla hayata geçirilen IPAT (Institute for Personality and Ability Testing) 16PF Endüstriyel Kişilik Envanterine ve yine DBE bünyesinde geliştirilen Mavi Yakalılara özel testlere ayrıntılarıyla değinilecek.

DBE Davranış Bilimleri Enstitüsü, uzmanları ve uzmanlık konuları hakkında bilgi için www.dbe.com.tr www.dbe-online.com adreslerini ziyaret edebilir, "Mavi Yakalılarda İK Yönetimi Zirvesi" hakkında ayrıntılı bilgi için ise www.hrdergi.com.tr adresine göz atabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Philip Morris İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title