Haberler

Marmaris Sezona Hazırlanıyor

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki kaçak yapılaşma başvurularını değerlendiren Marmaris Belediyesi, yıkım işlemlerine başladı.

Muğla'nın Marmaris İlçesi'ndeki kaçak yapılaşma başvurularını değerlendiren Marmaris Belediyesi, yıkım işlemlerine başladı. Orhaniye'deki çok sayıda iskeleyi yıkan ekipler ilçeyi sezona hazır hale getiriyor.

Vatandaşlardan gelen şikayet, istek ve öneriler doğrultusunda mahalleleri ziyaret ederek eksikliklerin kısa zamanda giderilmesini amaçlayan Marmaris Belediyesi'ne bağlı ekipler, sezon hazırlıklarına başladı. Belediyenin birim amirleri tarafından çalışmaların sürdürüldüğünü kaydeden Marmaris Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Kaplan, "Kaçak yapılaşma nedeniyle sürekli şikayetler geliyor. Onları değerlendirerek yıkım kararı veriyoruz. Örneğin Orhaniye'deki çok sayıda iskeleyi yıktık. Marmaris'in sezona hazır olduğunu düşünüyorum" dedi.

Muğla'nın büyükşehir olmasıyla, belde belediyelerin kapandığını ve ilçe belediyelerine daha fazla yük getirildiğini kaydeden Kaplan, yasaların yeterince bilinmemesi nedeniyle vatandaşların hangi kurumlara başvurması gerektiğini anlamadığını vurguladı. Boru patlağından, sinek konusuna, hayvan barınaklarından hız kesici kasislerin yapılmasına kadar farklı alanlarla ilgili ilçe belediyelerin arandığını ifade eden Dursun Kaplan şöyle konuştu:

"Artık bu sorumlulukların tamamı büyükşehir belediyesine ait. Bütün bunları göz önüne aldığımızda ilçe belediyelerin geçiş döneminde ne kadar sıkıntı çektiği ortaya çıkıyor. Daha önce İl Özel İdaresi'nde görev yaptığım için mahalle olan tüm köylerimizle iç içeydim. Bütün sorunları ve yaşayanların sıkıntılarını biliyordum. Bu nedenle halkımızla koordine halde eksikleri tamamlayıp sezona yetiştirmeye çalıştık. Tabii ki eksiklerimiz kaldı. Bunları da çevreye rahatsızlık vermeden yapmayı düşünüyoruz"

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Marmaris Belediyesi Orhaniye Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BAHAR DİZİSİ BUGÜN YOK MU? #127916 Bahar 12. bölüm neden yok? 6- 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ: Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURULARI | MEB atama başvurusu ekranı! Başvurular ne zaman, nereden yapılacak? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI BAŞVURU EKRANI! E-Devlet 20 bin öğretmen ataması başvuru nereden yapılır? İyi Kadın Sendromu Nedir ve Belirtileri Nelerdir? MEB ÖĞRETMEN ATAMASI 2024! #128226 20 bin öğretmen ataması başvuruları nasıl yapılır? Öğretmen ataması başvuru ne zaman? 2024 Eurovision ne zaman? Eurovision yarı final saat kaçta, hangi kanalda? MEB Öğretmen ataması başvuru tarihi açıklandı mı? Başvurular nereden, nasıl yapılır? Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu! MEB 2024 ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama başvuruları ne zaman? MEB Atama başvuruları nasıl yapılacak? 2024 Öğretmen atamasından KPSS ve mülakat var mı? Kontenjanlar ve branş dağılımı açıklandı mı? Öğretmen atama sayısı belli oldu! MEB Öğretmen kadro ve branş dağılımı ne olacak? Hangi branştan ne kadar atama yapılacak? YASİN CENGİZ NE KADAR KAZANIYOR? Yasin Cengiz kimdir, nereli? ÖĞRETMEN ATAMASI BRANŞ DAĞILIMI: Öğretmen ataması branş dağılımı belli oldu mu? Branş dağılımı nasıl olacak? Alfa Beyin Dalgaları: Ne İşe Yararlar ve Nasıl Çalışırlar? 20 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI NE ZAMAN YAPILACAK? Branş dağılımı belli oldu mu? KPSS öğretmen atamasında mülakat var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title