Haberler

Manisa'da Ayçiçeği Ekimi Yapan Üretici Memnun

Güncelleme:

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bir üretici, tarlasına ayçiçeği ekerek büyükbaş hayvanlarının yem maliyetini düşürdü. Ayçiçeklerinin verimi, tarlayı güzel bir görünüme kavuşturdu ve çevredekilerin ilgisini çekti. Üretici, geçen yıla göre daha profesyonelce bir ekim gerçekleştirdiğini belirterek, hayvanlarının kilolarında artış olduğunu söyledi.

Manisa'nın Turgutlu ilçesinden bir üreticinin, tarlasına büyükbaş hayvanlarının yem maliyetini düşürmek için ekimini yaptığı ayçiçekleri, olumlu sonuç verdi.

Turgutlu ilçesine bağlı mahallelerden Irlamaz'da, çiftçi Can Canöz, 3,5 dönümlük tarlaya bu yıl ikinci kez ayçiçeği ekti.

Ayçiçeklerin olgunlaşmasıyla, tarla güzel bir görünüme kavuştu.

Yoldan geçen birçok kişinin fotoğraf çektirmek için durduğu tarla üretici Can Canöz'ü verimiyle memnun etti.

Can Canöz, AA muhabirine, yem maliyetini düşürmek için ayçiçeği ektiğini, iyi bir sonuç aldığını söyledi.

Bu yıl geçen yıla göre daha profesyonelce bir ekim gerçekleştirdiğini aktaran Canöz, "Geçtiğimiz yıl aldığımız ürünü hayvanlarımızda, oldukça faydasını gördüm. Hayvanlarımın kilolarında artış oldu. Aynı zamanda bölgeye de alternatif bir ürün olarak düşündüm, faydası olursa da ne mutlu bize." ifadelerini kullandı.

Alternatif ürün olarak ekimi yapılan ayçiçeklerinin verim durumunun, Turgutlu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğüne bağlı ziraat mühendislerince takip edildiği de öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Turgutlu Turgutlu Manisa Güncel Haberler

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Kongo'da darbe girişimi bastırıldı! Ordu sözcüsünden vatandaşlara sükunet çağrısı

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Atatürk portresini İstanbul'un farklı noktalarına bıraktılar! Halkın tepkisi bakın ne oldu

Bakmadan Geçme

CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Galatasaray Fenerbahçe maçı VAR hakemi kim oldu? GS FB yabancı VAR hakemi kim, nereli? Tokat'ta ihbar üzerine gidilen evde patlama! Yaralı veya ölü var mı? Olay nerede oldu? Beşiktaş - Hatayspor maçından kareler #9917 FRANSA-TÜRKİYE MAÇI ne zaman, saat kaçta? Milletler Ligi voleybol maçı canlı izle! Başakşehir- Trabzonspor maçı kaç kaç bitti? Trendyol Süper Lig'de Trabzonspor kaçıncı oldu?
Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

Bomba iddia: Cumhurbaşkanı Erdoğan kurmaylarına sokak köpekleriyle ilgili talimat verdi

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title