Haberler

Malatya: Diyarbakır'daki Patlama

Diyarbakır'da Kurdoğlu Askeri Lojmanları'nda Bulunan Şahinkaya Apartmanı'nda Kalorifer Kazanının Patlamasıyla Bir Bölümü Çöken Binanın Enkazı Altında Ölü Olarak Çıkartılan Gamze Köse'nin Cenazesi Malatya'da Toprağa Verilecek.

Diyarbakır'da Kurdoğlu Askeri Lojmanları'nda bulunan Şahinkaya Apartmanı'nda kalorifer kazanının patlamasıyla bir bölümü çöken binanın enkazı altında ölü olarak çıkartılan Gamze Köse'nin cenazesi Malatya'da toprağa verilecek.

Diyarbakır'daki patlamada enkaz altından en son cesedi çıkarılan 1 çocuk annesi Gamze Köse'nin cenazesinin yarın Diyarbakır'dan karayolu ile getirilip Malatya'da toprağa verileceği öğrenildi. Yarbay eşi olan Gamze Köse için Malatya Askeri Hastanesi'nde tören düzenlenebileceği kaydedildi.

Gamze Köse'nin, Malatya'da uzun süre çeşitli ilaç firmalarının mümessilliğini yapan, eski futbolculardan merhum Cengiz Al ile Tarım İl Müdürlüğü'nden emekli Nihal Al'ın kızları olduğu belirtildi. Gamze Köse'nin annesi Nihal Al'a olayın uzun süre söylenmediği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title