Haberler

Malatya'da Temiz Okul Projesi

Malatya'da İşadamı ve Esnafın Verdiği Destekle Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Başlatılan Temiz Okul Projesi'nin İlgi Gördüğü Bildirildi.

Malatya'da işadamı ve esnafın verdiği destekle Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan Temiz Okul Projesi'nin ilgi gördüğü bildirildi.

Malatya Milli Eğitim Müdürlüğü'nün başlattığı "Temiz Okul Projesi" kapsamında Konak Beldesi'ndeki Konak İlköğretim Okulu ve Konak Lisesi'ne 120'şer kilo temizlik maddesi dağıtıldı. Dağıtım programına Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Nurettin Konaklı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Erol Canpolat, Milli Eğitim Şube Müdürü Memduh Büyükkaya ve proje sorumlusu Hüseyin Kaya katıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanı Nurettin Konaklı, Türkiye'de ilk defa Malatya'da başlatılan kampanyadan dolayı emeği geçenlere teşekkür ederek, bu konudaki etkinliklere katkıda bulunan işadamları ile esnafı okullara sahip çıkmaya davet etti.

(BK-BK-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title