Haberler

Maçı İzlemek İçin Stada Giremeyen Alkollü Şahıs Bomba İhbarında Bulundu

Eskişehir'de, Futbol Maçını İzlemek İçin Stada Giremeyince Polise Bomba İhbarında Bulunduğu İddia Edilen Alkollü Şahıs Gözaltına Alındı.

Eskişehir'de, futbol maçını izlemek için stada giremeyince polise bomba ihbarında bulunduğu iddia edilen alkollü şahıs gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Bank Asya 1. Lig takımlarından Eskişehirspor ile Sakaryaspor arasında dün akşam oynanan maçı izlemek için Atatürk Stadı'na gelen A.Ş., (49), alkollü olduğu için içeriye alınmadı. Bunun üzerine "155 Polis İmdat" hattını cep telefonuyla arayıp kendisini tanıtan A.Ş., "Bu akşam Sakarya maçında bomba olayı var" diye ihbarda bulundu. Ekiplerin stat çevresinde yaptığı araştırma sonucu şüpheli A.Ş., "halk arasında korku ve panik oluşturacak şekilde söylenti çıkarmak" suçundan gözaltına alındı. 270 promil alkollü çıkan ve üzerinde bıçak ele geçirilen şahsın, alkollü olduğu için stada alınmayınca '155 Polis İmdat' hattını arayıp "Bomba da koyup bu maçı seyredeceğim" diyerek telefonu kapattığını söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(OÖ-CC-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title