Haberler

Landi Otogaz Sistemleri

Güncelleme:

Landi, en üst kalitedeki otogaz dönüşüm çözümlerini, uygun fiyatlarla geliştirmesi ile tanınıyor.

İpragaz'dan İtalyan atağı: Landi Otogaz Sistemleri

Türkiye'de yarım asrı aşkın süredir imza attığı sayısız ilkler ve yeniliklerle LPG sektörüne yön veren İpragaz, LPG otogaz çözümleri konusunda dünyanın en yaygın markalarından İtalyan Landi Otogaz Sistemleri'nin Türkiye distribütörlüğünü de üstlendi.

5 kıtada, 50 ülkede LPG otogaz çözümleri konusunda ilk akla gelen markalar arasında yer alan Landi, en üst kalitedeki otogaz dönüşüm çözümlerini, uygun fiyatlarla geliştirmesi ile tanınıyor. İtalyan teknolojisi ve kalitesi ile üretilen Landi, LPG otogaz kullanıcılarına çevre dostu ve ekonomik çözümler sunuyor. Landi, ISO 9001'in yanı sıra otomotiv ile ilgili ürünlerin dizaynı ile geliştirilmesi, üretimi, montajı ve servisi için konulan kalite sistem gerekliliklerini belirleyen ISO/TS 16949 sertifikasına da sahip.

Landi Otogaz Sistemleri'nin satış ve dağıtımını, bölge distribütörleri üzerinden gerçekleştirecek olan İpragaz, Türkiye genelinde her ilde servis verilecek şekilde bir bayi yapılanması için ön çalışmalarına başladı. İpragaz'ın, Landi Otogaz Sistemleri'nin Türkiye distribütörlüğünü üstlenmesi, 29 Mart - 1 Nisan tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlenen GAS Turkey 2012 fuarının ilk gününde, İpragaz CEO'su Selim Şiper'in evsahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısı ile açıklandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye İpragaz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title