Haberler

Kuvvetli Rüzgar Etkili Oldu

Antalya'da kuvvetli rüzgar etkili oldu- Saatteki hızı 70 kilometreye çıkan rüzgar nedeniyle falezlerde ve Konyaaltı Plajı'nda dalgaların yüksekliği zaman zaman 3 metreye ulaştı Antalya'da saatteki hızı 70 kilometreye ulaşan rüzgar, hayatı olumsuz etkiledi.

Antalya'da kuvvetli rüzgar etkili oldu- Saatteki hızı 70 kilometreye çıkan rüzgar nedeniyle falezlerde ve Konyaaltı Plajı'nda dalgaların yüksekliği zaman zaman 3 metreye ulaştı Antalya'da saatteki hızı 70 kilometreye ulaşan rüzgar, hayatı olumsuz etkiledi. Kuvvetli rüzgar nedeniyle kent merkezinde falezlerde ve Konyaaltı Plajı'nda yüksekliği zaman zaman 3 metreye ulaşan dalgalar oluştu. Antalya Meteoroloji Bölge Müdürü Erol Aydın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Antalya ve ilçelerinin kuvvetli rüzgarın etkisinde kaldığını belirtti.Antalya sahilinde rüzgarın hızının saatte 70,2 kilometreye kadar çıktığını bildiren Aydın, Elmalı ilçesinde de rüzgarın hızının saatte 78,8 kilometreye ulaştığını kaydetti.Erol Aydın, kuvvetli rüzgarın yarın akşam saatlerine kadar etkisini sürdüreceğine dikkati çekerek, vatandaşların dikkatli olmalarını istedi. Batı Akdeniz bölgesinin yeni yıla yağışlı gireceğini dile getiren Aydın, "Yeni yılı merkezde yağışla karşı karşılayacağız. Isparta, Burdur ve Antalya'nın yüksek yerlerinde karla karışık yağmur ve zaman zaman kar yağışı bekliyoruz" dedi. Meteoroloji Bölge Müdürü Aydın, önümüzdeki günlerde hava sıcaklığının 2 ila 3 derece azalacağını bildirdi. .

Kaynak: AA / Güncel

Erol Aydın Konyaaltı Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title