Haberler

Kuşadası'nda Cumhuriyet Yürüyüşü İzdihamı

29 Ekim etkinlikleri kapsamında Kuşadası'nda düzenlenen "Cumhuriyet Yürüyüşü" büyük ilgi gördü ve izdiham yaşandı.

29 Ekim etkinlikleri kapsamında Kuşadası'nda düzenlenen "Cumhuriyet Yürüyüşü" büyük ilgi gördü ve izdiham yaşandı.

Kuşadası'nda Cumhuriyet'in kuruluşunun 89. yılı sebebiyle gerçekleştirilen etkinlikler, "Cumhuriyet Yürüyüşü" ile devam etti. Kuşadası Kaymakamlığı ve Kuşadası Belediyesi tarafından organize edilen yürüyüşe Kuşadası Kaymakamı Mustafa Ayhan, Kuşadası Garnizon Komutanı Ferhat Aslan, Kuşadası Belediye Başkanı M. Esat Altungün ve Kuşadası Emniyet Müdürü Olcay Yakup İnankur ile siyasi parti temsilcileri, meslek odaları ile sivil toplum örgütlerinin başkan ve yöneticileri ve yaklaşık 15 bine yakın bir vatandaş topluluğu katıldı. Kuşadası Belediye Bandosu eşliğinde gerçekleşen yürüyüş öncesi, Kuşadası Belediyesi tarafından yürüyüşe katılan vatandaşlara binlerce bayrak ve karanfil dağıtıldı.

Gençlerin ve kadınların taşıdıkları dev Türk bayrağı ve Atatürk posterleri yürüyüşe renk kattı. Kısmet Otel kavşağından başlayıp, sahil boyunca devam eden Kuşadası tarihinin en kalabalık ve en çok ilgi çeken yürüyüşü, Atatürk Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'nda son buldu. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kuşadası Kaymakamlığı Mustafa Kemal Atatürk Ferhat Aslan 29 Ekim Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title