Haberler

Kurdele Sitesi Evlilik Fuarında

Evlilik Dünyası Fuarı 3-5 Şubat tarihleri arasında gerçekleşiyor.

Modern gelinlerin çeyiz alışverişi adresi Kurdele.com, çiftlere evlilik hazırlıklarında destek olmak için Evlilik Dünyası fuarında indirim kuponu dağıtıyor. Kurdele.com, 3-5 Şubat 2012 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek olan Evlilik Dünyası fuarı boyunca hem indirim kuponlarını dağıtacak hem de çiftlere evlilik sürecini kolaylaştıran teknolojisini tanıtacak. Kurdele.com standını ziyaret eden çiftler, sitedeki alışverişlerinde kullanabilecekleri hediye çeklerine sahip olacaklar. Böylece çiftlerin üzerindeki yük bir nebze olsun azalırken, çeyiz hazırlama süreci de hızlı ve kolay hale gelmiş olacak.

Modern gelinlerin çeyiz alışverişi adresi Kurdele.com, çiftlere evlilik hazırlıklarında destek olmak için Evlilik Dünyası fuarında indirim kuponu dağıtıyor. Kurdele.com, 3-5 Şubat 2012 tarihleri arasında Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda düzenlenecek olan Evlilik Dünyası fuarı boyunca hem indirim kuponlarını dağıtacak hem de çiftlere evlilik sürecini kolaylaştıran teknolojisini tanıtacak. Kurdele.com standını ziyaret eden çiftler, sitedeki alışverişlerinde kullanabilecekleri indirim kuponlarına sahip olacaklar.

Almanya'daki akrabaların hediye bahanesi kalmadı!

Düğün hazırlığı yapan çiftler, Kurdele.com üzerindeki seçkin markaların binlerce ürünü arasından kolayca çeyizlerini düzebiliyor, hatta ihtiyaç duydukları ürünlerden oluşan hediye listelerini kendilerine düğün hediyesi vermek isteyen dostlarıyla paylaşabiliyor. Üstelik çiçeği burnunda çiftler bu listeyi e-posta atarak yollamanın yanı sıra Facebook, Twitter ve Friendfeed gibi sosyal medya sitelerindeki arkadaşlarıyla da paylaşabiliyor. Böylece Almanya'daki kuzenler de, Adana'daki akrabalar da çiftlerin mutluluğuna katkıda bulunabiliyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Almanya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title