Haberler

'Köyünüzde Misafirimiz Olun'

Antalya'nın Demre İlçesi'nde Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, ilçeye bağlı köylerde 'Köyünüzde misafirimiz olun' sloganıyla, köy meydanlarında kurulan sofralarda iftar veriyor.

Antalya'nın Demre İlçesi'nde Kaymakam Yusuf İzzet Karaman, ilçeye bağlı köylerde 'Köyünüzde misafirimiz olun' sloganıyla, köy meydanlarında kurulan sofralarda iftar veriyor. Şu ana kadar ilçeye bağlı 9 köyün 2'sinde iftar veren Kaymakam Karaman, Ramazan sonuna kadar diğer köylerde de iftar sofraları kuracak.

Kaymakam Karaman, bu girişim kapsamında Çağman'dan sonra Davazlar Köyü'nde bir iftar yemeği verdi. Demre Kaymakamı, köy meydanında kurulan iftar sofrasında yaptığı konuşmada, "Her akşam bir yerde vatandaşlarla beraber iftar açıyoruz. Demre merkezde bir aileye gidiyoruz. Kendi evlerinde bizim misafirimiz oluyorlar. Demre'ye bağlı 9 köyün 7'sinde 'sizin köyde bizim misafirimiz olun' diyerek, köylülerimizle bir araya geleceğiz" dedi. Kaymakam Karaman, yöre sakinlerine seslenirken sohbet etmeye, sorunları dinlemeye, sofrayı paylaşmaya geldiklerini söyledi.

Çorba, tavuk güveç, pilav, salata ve tatlıdan oluşan ve Demre'den getirilen yemeklerle verilen iftara Kaymakam Yusuf İzzet Karaman'ın eşi Filiz Karaman da katıldı. İftarın ardından Kaymakam Karaman köylülerin sorunlarını dinlerken, eşi Filiz de kadınlarla sohbet etti.

Davazlar'daki iftardan önce de Kaymakam Karaman, Muhtar Halil İbrahim Karapınar ile köyden 6 kilometre uzakta yaşayan yaşlı, hasta ve bakıma muhtaç 74 yaşındaki Saliha Ekinci'yi ziyaret etti. Ekinci'ye gıda yardımında bulunan Karaman, tedavisi için yardım sözü verdi. Kaymakam Karaman, daha sonra Davazlar köy merkezinde hasta Mehmet Alatüfek'i ve yaşlı Fatma Tıraş'ı ziyaret ederek sorunlarını dinledi, gıda yardımında bulundu. - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yusuf İzzet Karaman Antalya Ekinci Demre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title