Haberler

Köprülü Kavşak Çalışmasında Son Aşama

Güncelleme:

Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, Millet Bulvarı üzerinde çalışmaları devam eden Köprülü Kavşakta incelemelerde bulundu.

Karşıyaka, Yuva, Bahçelievler Köprülü Kavşağı çalışmaları son aşamaya geldi. Önümüzdeki haftalarda şehrimizin trafiğine açılacak olan Köprülü Kavşağı yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı, mevcut durum hakkında bilgi alarak çalışmaların hızlandırılması konusunda talimatlar verdi. Şehrimizin trafiğini büyük ölçüde rahatlatacak olan Köprülü kavşak çalışmalarının son aşamaya geldiğini vurgulayan Başkanımız, şehrimizi ortadan ikiyi bölen ve bu sorunu çözümü için yapılan projenin şehrimize hayırlı olmasını diledi.

Millet Bulvarı üzerinde devam eden Köprülü Kavşak çalışmaları asfalt kaplama çalışmaları ve çevre düzenlemesinin ardından Kırıkkaleli hemşehrilerimizin hizmetine açılacak. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Saygılı incelemelerin ardından yaptığı konuşmada " Kırıkkaleli hemşerilerimizin mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşadığı şehir olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Çalışmalarda son aşamaya gelen Köprülü Kavşak projesi inşallah kısa zamanda hizmete açılacak. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Saygılı Bahçelievler Karşıyaka Köprülü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title