Haberler

Kocaeli Merdivenlere Çizilen Balıklar İlgi Çekiyor

Merdivenlere çizilen balıklar ilgi çekiyorKocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde bir okula çıkan merdivenlere çizilen 3 boyutlu Koi balıkları büyük beğeni topladı.

Merdivenlere çizilen balıklar ilgi çekiyor

Kocaeli'nin Başiskele İlçesi'nde bir okula çıkan merdivenlere çizilen 3 boyutlu Koi balıkları büyük beğeni topladı. Merdivenleri kullananlar fotoğraf çektiriyorlar.

Başiskele Belediyesi'nin trafo binaları ve merdivenlere yaptırdığı 3 boyutlu görüntüler büyük beğeni topluyor. Barbaros Mahallesi Pınar Caddesi üzerinde Barbaros Ortaokulu çıkışında bulunan merdivenler 3 boyutlu Koi balıkları ile süslendi. Estetik açıdan şık görünen merdivenlerde vatandaşlar bol bol selfie ve fotoğraflar çekiliyor.

Başiskele'de yaşayan Meral Tokmak merdivenlerin yeni halini çok beğendiğini belirterek, "Merdivenler çok renklendi. Şık bir çalışma, çok güzel 3 boyutlu balık resimleri çizildi. Çocuklarımızın da çok hoşuna gidiyor. Birçok insan bu görüntüyü görmek için buradaki merdivenleri kullanıyor" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title