Haberler

Kızının Kaçmasına Sinirlenen Baba Ölüm Saçtı: 2 Ölü

Güncelleme:

Düzce'de sevdiği gençle kaçtıktan sonra evine dönen genç kızın babası, karşı aile ile tartıştı. Öfkelenen baba, tüfeğine sarılıp gencin annesi ile halasını vurarak öldürdü.

Düzce'nin Yığılca ilçesinde sevdiği genç ile birlikte kaçan genç kızın babası, av tüfeğiyle dehşet saçtı. Yusuf Demirci, kızının sevdiği gencin annesi ile halasını vurarak öldürdü.

SEVDİĞİ GENÇLE KAÇTI, AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ

Olay bugün sabah saatlerinde, Yığılca'ya bağlı Kırık Köyü'nde meydana geldi. Yusuf Demirci'nin kızı N.D., bir süre önce sevdiği genç ile birlikte kaçtı. Demirci ve Teke aileleri arasında husumet başlarken, N.D. evliliğe karşı çıkan ailesiyle yaptığı görüşmelerin ardından evine döndü.

ÖFKELENEN BABA TÜFEĞE SARILDI

Yusuf Demirci ile kızının sevdiği gencin annesi Nezahat Teke arasında tartışma çıktı. Öfkelenen Yusuf Demirci, evinden aldığı av tüfeği Teke Ailesi'nin evinin önüne gitti, burada dışarı çağırdığı Nezahat Teke ile görümcesi Ayşe Teke'nin üzerine ateş açtı.

ANNE ve HALA HAYATINI KAYBETTİ

Nezahat Teke olay yerinde yaşamını yitirirken, ağır yaralanan Ayşe Teke ise Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı. Ayşe Teke yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Teke Ailesi'nin yakınları hastanenin önünde sinir krizleri geçirdi.

Olayın ardından kaçan Yusuf Demirci'nin yakalanması için ise çalışma başlatıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yığılca 3.Sayfa Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

SACMALIK:

MAL ISDE AL SANA OMUR BOYU HAPIS

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title