Haberler

Kızıl: "Aslanlar Gibi Mücadele Ettik"

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, 'Aslanlar Gibi Mücadele Ederek, Trabzonspor Gibi Bir Takımı Yendik' Dedi.

Bursaspor Kulübü Başkanı Levent Kızıl, ''Aslanlar gibi mücadele ederek, Trabzonspor gibi bir takımı yendik'' dedi.

Kızıl, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, karşılaşmanın ilk yarısında çok üstün oynadıklarını, ikinci yarıda Trabzonspor'un oyunu dengelediğini, ancak sonuçta sahadan 3 puanla ayrılmayı bildiklerini söyledi.

Teknik direktör Engin İpekoğlu ve futbolcuları kutlayan Kızıl, ''Aslanlar gibi mücadele ederek Trabzonspor gibi bir takımı yendik. Sonuçta Trabzonspor iyi oyunculardan kurulu bir takım. Galip geldiğimiz için çok mutluyuz'' diye konuştu.

Bir gazetecinin, ''Hafta başında bir TV programında yayınlanan Fenerbahçe'nin 2001 yılındaki şike ve teşvik primi verdiği yönündeki iddiaları'' hatırlatması üzerine, Kızıl, ''Programın yapımcısı Serhat Ulueren benim çok yakın arkadaşım. Ancak bu konunun bu şekilde gündeme gelmesini ben de doğru bulmuyorum. Federasyon konunun üzerine hassasiyetle giderek, gereğini yapacaktır'' dedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu da Trabzonspor karşısında galip geldikleri için çok mutlu olduklarını belirtti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise savunma hatalarına bir türlü çözüm bulamadıklarını kaydetti.

Maçın hemen başında basit bir gol yediklerini dile getiren Doğan, şöyle devam etti:

''Defansta basit hatalar yapıyoruz. Bunda benim de hatam olabilir. Basit goller yiyoruz sonra toparlanıyoruz ama rakipler bize bu kadar basit gol şansı vermiyor. Suçlu aramıyorum ama bunu çözmek zorundayız. Elimdeki en iyi müdafaayı kurmaya çalışıyorum.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title