Haberler

Kız Kulesi Yüzme Yarışması Nefes Kesti

Üsküdar’da düzenlenen Kız Kulesi Yüzme Yarışması renkli görüntülere sahne oldu.

Üsküdar'da düzenlenen Kız Kulesi Yüzme Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. Yarışmada Fenerbahçeli milli sporcu Nilay Erkal 1'nci olurken, son dakikada yarışa katılan Suriye uyruklu bir genç ise 2'nci oldu.

Üsküdar Belediyesi, 26'ncı Uluslararası Katibim Kültür ve Sanat Festivali kapsamında yüzme yarışı düzenledi. Milli yüzücülerin de katıldığı Kız Kulesi Yüzme Yarışması renkli görüntülere sahne oldu. 366 kişinin katıldığı yarışma iki farklı kategoride düzenlendi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen tarafından verilen yarışmanın startı kıyasıya bir yarış içerisinde geçti. Yarışmayı tamamlayamayan bazı yüzücülerin yardımına ise denizde hazır bekleyen tekneler yetişti. İkinci kategoride ise 41-60 yaş ve üzeri yarışmacılar yer aldı. Bu kategoride de kıyasıya yarışılırken, yarışmacıları sahilde Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler karşıladı. Son dakika yarışa katılan Suriye uyruklu bir genç ise herkesi şaşırtarak 2'nci oldu. Kaymakam Güler, yarışmada dereceye girenlere madalya verdi.

"ŞENLİKLERİNİN İÇİ HER SENE DAHA FAZLA DOLDURULUYOR"

Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler şenliklerin her yıl dolu dolu geçtiğini kaydederek, "Katibim şenlikleri uzun süredir devam ediyor. Ama yüzme yarışması son iki yıldır devam ediyor. Türkiye'nin farklı yerlerinden katılan yüzücüler oluyor. Tabi Katibim şenliklerinin içi her sene daha fazla dolduruluyor" şeklinde konuştu.

"SON DAKİKA YARIŞA KATILAN SURİYELİ GENÇ 2'İNCİ OLDU"

Törende bayanlarda 1'nci olan Nilay Erkal'a erkekler de 1'nci olan Hasan Emre Usluoğlu'na madalya ve para ödülleri Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler tarafından verildi. Yarışmaya son dakika katılarak 2'nci olan Suriye uyruklu Rami Anıs, madalya ve ödülünü yine Üsküdar Kaymakamı Güler'den aldı. Yarışmada 1'nci olan Fenerbahçeli milli sporcu Nilay Erkal, "Avrupa şampiyonasında 6'ncı oldum. 15 yaşında bu başarıyı elde etmek gurur verici. Hedefim olimpiyatlarda başarılı olmak" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Üsküdar Belediyesi Mustafa Güler Kız Kulesi Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title