Haberler

Kırklareli'nden kısa kısa

Güncelleme:

Demirköy Kaymakamı Mehmet Fatih Kılıç, Longoz Ormanları Milli Parkı'nda incelemede bulundu.

Demirköy Kaymakamı Mehmet Fatih Kılıç, Longoz Ormanları Milli Parkı'nda incelemede bulundu.

Kılıç, İğneada beldesindeki parkı gezerek yetkililerden bilgi aldı. Yapılan yatırımları inceleyen Kılıç, planlanan yatırımları değerlendirdi.

Kılıç, İğneada Longoz Ormanları Milli Parkı'nın doğa harikası bir yer olduğunu belirtti.

Arıcılara hibe desteği

Kırklareli Tarım ve Orman Müdürlüğünce arıcılara yüzde 50 hibe desteği verilecek.

Tarım ve Orman Müdürlüğünden yapılan açıklamada, arıcılıkta yeni teknolojilerin kullanılmasını yaygınlaştırılması amacıyla bakanlık tarafından hibe desteği programı açıldığı bildirildi.

Modern işletmelerin kurulmasını sağlayan desteklemenin arıcılar için bir fırsat olduğu belirtilen açıklamada, hibe desteğinden yararlanmak isteyen arı üreticilerinin Tarım ve Orman Müdürlüğü'ne müracaat etmesi gerektiği kaydedildi.

Elektrik kesintisi

Kırklareli'nde 9 köy ve 6 mahallede elektrik kesintisi uygulanacak.

TREDAŞ'tan yapılan açıklamada, bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, Pınarhisar ilçesinin Tozaklı, Cevizköy, Sütlüce, Pehlivanköy ilçesinin Doğanca, Vize ilçesinin Pazarlı, Çavuşköy, Develi, Sofular, Evrencik köyleri ile ilçeye bağlı Devlet, Evren, Gazi, Kale, Namık Kemal, Mehmet Akif mahallelerine 7 Ocak Perşembe günü enerji verilmeyecek.

Söz konusu kesintiler, Pınarhisar ve Pehlivanköy ilçelerine bağlı köylerde 16.00-18.00, Vize ilçesine bağlı mahalle ve köylerde ise 15.00-16.00 saatlerinde uygulacak.

Açıklamada, enerji kesintisi nedeniyle elektrikli cihazların zarar görmemesi için vatandaşların tedbir almaları gerektiği belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kırklareli Demirköy Haberler

Bakmadan Geçme

Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917 KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? ÇÖL TOZU hangi illerde görülecek? Çöl tozu kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? 26 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? DİKKAT: Meteoroloji sarı uyarı nedir? #128993 Çöl tozunun sağlığa zararı var mı? 26 NİSAN TV YAYIN AKIŞI #128250 Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Gelinim Mutfakta CANLI İZLE #128112 26 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title