Haberler

Kırıkkale-Piknikleri Zehir Oldu

Kızılırmak? A Düşen Telefonunu Almak İçin Uzananan Kadın Derin Sularda Kayboldu

KIZILIRMAK? A DÜŞEN TELEFONUNU ALMAK İÇİN UZANANAN KADIN DERİN SULARDA KAYBOLDU

KIRIKKALE'nin Bahşılı İlçesi'nde bulunan Celal Bayar Parkı'na ailece giden Kılıç ailesinin piknik keyfi mateme döndü. 40 yaşındaki Döndü Kılıç, Kızılırmak nehrine düşen telefonunu almak isterken ayağının kayması sonucu derin sularda kayıplara karıştı.

Çetin Kılıç vşi Döndü Kılıç, 2'si kız 3 çocuğu ile birlikte öğlen saatlerinde piknik için Kızılırmak Nehri'ne gitti. Bir süre eğlenen ve piknik yapan Kılıç ailesinden Döndü Kılıç, Celal Bayar Parkı kenarından geçen Kızılırmak nehrine elindeki cep telefonun düşürdü. Kayarak Kızılırmak nehrine giden cep telefonunu almaya çalışan Döndü Kılıç, ayağının yosunlardan kayarak düşmesi sonucu akıntılara kapılıp, derin sularda kayıplara karıştı.

Bu sırada Kılıç ailesi feryat ederken, eşi Çetin Kılıç, kızı Melike ile birlikte fenalık geçirdi. Yapılan ihbar üzerine İlk yardım ekipleri olay yerine gelirken, baba ile kızı hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine gelen Sivil Savunma ekipleri tüm aramalara rağmen Döndü Kılıç'ı bulamazdı. Kırıkkale Emniyet Müdürü Kadri Kartal da olay yerinde aramaları takip etti. Bu sırada Kılıç ailesinin yakınları ise ağıtlar yakarken göz yaşları döktü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title