Haberler

Kırıkkale: Kırıkkale Halkı Gözyaşlarına Boğuldu

Kırıkkale Halkı, Diyarbakır'da 7. Kolordu Komutanlığı Lojmanında Kazan Patlaması Nedeniyle Çöken Binanın Enkazında Hayatını Kaybeden 6 Kırıkkaleli Vatandaş İçin Ağlıyor.

Kırıkkale halkı, Diyarbakır'da 7. Kolordu Komutanlığı lojmanında kazan patlaması nedeniyle çöken binanın enkazında hayatını kaybeden 6 Kırıkkaleli vatandaş için ağlıyor.

Kırıkkale, birbiri ardına yaşanan vefat olaylarıyla yasa boğuldu. 2 gün arayla 2 şehit veren Kırıkkale, bu sefer de Diyarbakır'da 7. Kolordu Komutanlığı lojmanında kazan patlaması nedeniyle çöken binanın enkazında hayatını kaybeden 6 Kırıkkaleli için gözyaşı döküyor. Diyarbakır'daki arama kurtarma birliklerinin çalışması sonucu enkazdan Kırıkkaleli Halime Polat (29), kızı Rana Polat (7), Sena Polat (1), üç günlük bebek Aybüke Demirbağ, babaannesi Hatice Demirbağ ve ağabeyi 7 yaşındaki Ahmet Demirbağ ölü olarak çıkarıldı. Olayda Mustafa Ünsal (8) isimli bir çocuk da hayatını kaybederken, daha önce cesedinin çıkarıldığı açıklanan ve Albay eşi olan Gamze Köse'nin cesedinin yerinin tespit edildiği, çıkarma çalışmalarının sürdüğü bildirildi.

Cenazeler, THY'nin tarifeli uçağıyla önce Ankara'ya oradan da Kırıkkale'ye getirildi. Vefat haberini alan Astsubay Adem Demirbağ, yakınlarının cenazelerinin getirildiği Kırıkkale Devlet Hastenesi önünde gözyaşlarına boğuldu. Olayda yaralı kurtulan astsubay Demirbağ'ın eşi Nuray Demirbağ ise ambulansla Kırıkkale'ye getirildi. Cenazelerin morga konulması sırasında dede Ahmet Demirbağ ve amca Aydın Demirbağ, birbirine sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Şahıslar, yakınları tarafından teselli edilmeye çalışıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title