Haberler

Kipaş Öğrencileri Belediye Meclisi'nde

Güncelleme:

Özel Kipaş Eğitim Kurumları 4-B Sınıfı öğrencileri Belediye Meclisini ziyaret ettiler.

Öğretmenleri Ayben Akdoğan idaresinde Kahramanmaraş Belediye Meclisi Toplantısına katılan öğrenciler, sessizce Meclis Toplantısını izledikten sonra toplantı sonrası Belediye ve Meclis Başkanı Mustafa Poyraz'a sorularını ilettiler.

Bu haftaki derslerinde Mahalli idareler konusunu işlediklerine dikkat çeken Öğretmen Ayben Akdoğan, bundan dolayı Belediye Meclis toplantısını izlemek için geldiklerini ve öğrencilerin bazı konuları görerek öğrenmelerinin daha yararlı olduğunu söyledi.

Ziyarette öğrencilerin sorularını yanıtlayan Başkan Poyraz: "Burada izlediğiniz toplantıda Kahramanmaraş adına yapılacak olan bütün hizmetlerin ve yatırımların kararı bu mecliste alınıyor. İçme suyumuzdan, şehrimizin temizliğine kadar aklınıza gelebilecek bütün hizmetlerin kararı burada alınmaktadır" diye konuştu.

Başkan Poyraz daha sonra öğrencilere belediye yayınlarından oluşan çocuk dergileri, şehrimizin tanıtımına ilişkin hazırlanmış haritaları, Genç Safahat, akıl küpleri gibi hediye paketi verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Poyraz Kahramanmaraş Kipaş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title