Haberler

Kayseri Ticaret Borsası'ndan İl Emniyet Müdürüne Ziyaret

Güncelleme:

Şaban Ünlü, Ahmet Tekin ve Mehmet İştahlı Mustafa Aydın'a makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Kayseri Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü, Başkan Vekili Ahmet Tekin ve Başkan Vekili Mehmet İştahlı Kayseri İl Emniyet Müdürlüğüne atanan Mustafa AYDIN'A makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Heyetin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirin Emniyet Müdürü Mustafa Aydın konuşmasında; Kayseri'de bulundukları sürece şehrin güvenliğini en iyi şekilde sağlayacaklarını bu konuda ciddi ve hassas olacaklarını dile getirerek ülkede huzurun sağlanmasında emniyet teşkilatına önemli görevler düşüyor, bunun yanı sıra halkın ve sizlerin bizlere olan güveni ve desteği de çok önemli. Huzurlu bir Kayseri için her zaman sizlerle birlik ve beraberlik için de çalışacağız' dedi.

Kayseri Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Ünlü ise; Vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini sağlamak gibi çok önemli bir göreviniz var. Zor ve bi okadar da anlamlı görevinizde başarılar diliyorum. Kayserimizin geleceği için Emniyetimizle her türlü iş birliği projelerinde bugüne kadar bulunduk bundan sonrada rol almaya hazır olduklarını belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Aydın Ahmet Tekin Şaban Ünlü Kayseri Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title