Haberler

Kayseri'de Silahlı Saldırı: 1 Yaralı

Kayseri'de İşten Çıkartıldığı İddia Edilen Otobüs Şoförü, Eski Patronuna Kurşun Yağdırdı. Olayda Otobüs Sahibi İsabet Eden Kurşunlarla Ağır Yaralanırken, Olayı Gerçekleştiren Şahıs Kayıplara Karıştı.

Kayseri'de işten çıkartıldığı iddia edilen otobüs şoförü, eski patronuna kurşun yağdırdı. Olayda otobüs sahibi isabet eden kurşunlarla ağır yaralanırken, olayı gerçekleştiren şahıs kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre; akşam saatlerinde Gülük Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Büyükşehir Belediyesi'nde çalışan özel halk otobüsü sahibi olduğu öğrenilen A.H. isimli şahıs, daha önce yanında şoför olarak çalışan ve bir süre önce işine son verdiği öğrenilen Ş.P. tarafından sokak ortasında tabancayla yaralandı. Bacağına isabet eden kurşunlarla yaralanan A.H. ambulansla Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Olayı gerçekleştiren Ş.P. kayıplara karışırken bölgeye çok sayıda polis ekibi

sevk edildi. Olay yerinde sekiz adet boş kovan bulan polis ekipleri Ş.P.'nin yakalanması için çalışma başlattı. Olayda civarda bulunan bir otomobil de isabet aldı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

(KÖZ-SE-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title