Haberler

Kaynarca, Dartlı Keşkeği ile EMİTT'in Yine İlgi Odağı Oldu

Güncelleme:

18. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2014'te Sakarya Valiliği ile birlikte katılan Kaynarca Belediyesi; ziyaretçilere Dartlı keşkek dağıtarak, çeşitli ikramlarda bulundu.

Dünya'nın en büyük 5 Turizm Fuarlarından biri olan ve 18. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2014'te Sakarya Valiliği ile birlikte katılan Kaynarca Belediyesi; ziyaretçilere Dartlı keşkek dağıtarak, çeşitli ikramlarda bulundu.

Longoz, Tarihi Camii, Sahili ve Göl'ü

İstanbul Beylikdüzü TÜYAP Fuar alanında 30 Ocak – 2 Şubat 2014 tarihleri arasında tarihleri arasında gerçekleşen "18. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT 2015'e 8. Holl'de MARKA, BAKKA ve BAKAB'a bağlı illerle birlikte katılan Sakarya Valiliği içerisinde stand açan Kaynarca Belediyesi; ziyaretçilerine 4 gün boyunca "Kaynarca'ya has dartlı keşkek, ev yapımı kara fırın köy ekmeği ve ev yapımı kurabiye" dağıttı. Kaynarca Belediyesi; burada standı ziyaret eden iki 1500 kişilik Dartlı Keşkek, 100 adet dilimlenmiş kara fırın köy ekmeği, dağıttı. Stantta; Kaynarca Belediyesi Özel Kalem Müdürü Sezgin Tutar ve Sosyal İşler Müdürü Emrah Gebeş ve 3 personelin görevli olduğu stantta; Acarlar Longozu, 600 yıllık Tarihi Şeyh Muslihittin Camii, Karaboğaz Sahili, Kanlı Göl ve Kamış Gölü'nden oluşan ilçenin güzelliklerini tanıtarak, kitapçık dağıttı. Özel Kalem Müdürü Sezgin Tutar, fuara katılımlarından dolayı destek veren Sakarya İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüseyin Yorulmaz, İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Şenay Albaş, Şube Müdürü Nursel Eroğlu, AFA Kültür Merkezi ve EMİTT 2014 Koordinatörü Volkan Nurcalı'ya teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Doğu Akdeniz İstanbul Kaynarca Sakarya Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title