Haberler

Kaymakam Çenet Gazetecilerle Bir Araya Geldi

Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Çubuk Kaymakamı İbrahim Çenet, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Gazetecilerle sohbet eden Çenet, amaçlarının ilçeye ve ilçe halkına hizmet etmek olduğunu söyledi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü de kutlayan Çenet, şunları kaydetti:

"İlçemizde görev yapan gazetecilerimiz gerçekten bu işi maddi bir kazanç gözetmeksizin yapmaktalar. Fedakarca mesleğinizi icra etmeye çalışan, sizlerin nezdinde tüm gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyorum. Bugüne kadar gördüğümüz kadarıyla Çubuk'ta basın maddi olarak olmasa da kalemi bakımından çok güçlü bir şekilde var. Bunun ilçe açısından bir şans olduğunu düşünüyorum. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerle güzel şeylere imza atacağız." ifadesini kullandı.

Çenet, kapılarının her zaman basın mensuplarına açık olduğunu belirtti.

Çubuk Belediye Başkanı Tuncay Acehan da gazetecilerin gününü kutlayarak, gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Toplantıya, İlçe Müftüsü Muammer Genç, İlçe Nüfus Müdürü Hüseyin Ayvacı, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Melda Aslan ve basın mensupları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Gazeteciler Günü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title