Haberler

Kayıp 10 Kişi Aranıyor

Çaycuma'daki köprü faciasında, aralarında Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in babası ve yeğeni de bulunan kayıp 10 kişiyi arama çalışmaları sürüyor.

Çaycuma'daki köprü faciasında, aralarında Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen'in babası ve yeğeni de bulunan kayıp 10 kişiyi arama çalışmaları sürüyor. Deniz Polisi, AFAD ve Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan toplam 50 kişilik ekip Filyos Çayı'nda botlarla tarama yaparken, jandarma, polis, belediye, itfaiye ve Türkiye Taşkömürü Kurumu'ndan oluşan yaklaşık 150 kişilik ekip de köprüden Karadeniz'e kadar olan yaklaşık 20 kilometrelik çayın kenarlarındaki sazlık ve bataklık alanlarda arama yapıyor. Şu ana kadar yapılan aramalarda kayıplara ulaşılamadı.

İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ahmet Güngör, minibüsün bulunduğu bölgede ve özellikle sazlık alanlarda aramaları yoğunlaştırdıklarını söyledi. Daha önceki 2 cesedin sazlık alanda bulunduğunu hatırlatan Güngör, diğer kayıpların da bu şekilde akıntıyla birlikte sürüklenerek sazlık alanlarda balçığa saplanmış olabileceğini düşündüklerini, aramaları da bu yönde sürdürdüklerini bildirdi.

Köprünün altındaki beton blokların kırılarak kaldırılması çalışması da sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sahil Güvenlik Komutanlığı Mithat Gülşen Filyos Çayı Çaycuma Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title