Haberler

Kartallı Engelliler EKPSS'ye Hazırlanıyor

Güncelleme:

Kartal Belediyesi, engelli vatandaşları Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavına hazırlıyor.

Kartal Belediyesi, engelli vatandaşları Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (EKPSS) hazırlıyor.

Kartal Belediyesi, ilçedeki 16 engelli vatandaşı 27 Nisan 2014 'de yapılacak Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (EKPSS) hazırlıyor. Kartallı engellilerin sınava hazırlanabilmesi ve istihdamın önündeki engellerin kaldırılması amacıyla gerçekleştirilen eğitimler, hafta sonları 8'er saat olmak üzere 2016 saat veriliyor. Kursa katılan ortaöğretim mezunu görme ve bedensel engelli vatandaşlara Türkçe, matematik, temel yurttaşlık bilgisi, Türk kültür ve medeniyetleri, coğrafya ve güncel bilgiler gibi dersler gösteriliyor. Kartal Belediyesi, kursa katılan engelli vatandaşlara, psikolojik olarak sınava hazırlanabilmeleri için bireysel ve grup rehberlik hizmeti sağlıyor. Diğer yandan E Kpss kursuna katılan 16 kursiyere gerekli malzeme ve materyaller ücretsiz temin ediliyor.

"HEPİMİZ BİR ENGELLİ ADAYIYIZ"

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, Kartal'da yaşayan engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmayı amaçladıklarını belirterek, "Hepimiz birer engelli adayıyız. Bir saat sonra neler olacağını bilmiyoruz. Dolayısıyla yarın bizler de engelli olabiliriz düşüncesiyle kendimizi ona göre dizayn etmemiz lazım. Hizmet verdiğimiz engelli vatandaşlarımızın, hizmet almak kadar aynı koşullarda olan engellilere de hizmet etmesi gerek. Engelli olarak kamuda istihdam edilmek kendileri için yasal bir hak. Bu açıdan ilçemiz sınırlarında yaşayan engelli vatandaşlarımıza, sınavla alınacak yerlere hazırlanmaları için eğitim veriyoruz. Sınava girecek engelli kardeşlerimize şimdiden başarılar diliyorum" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kartal Belediyesi KPSS Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title