Haberler

Kardemir Karabükspor'da Yılmaz Vural Dönemi

Kardemir Karabükspor'da Yılmaz Vural dönemi Vural İnşallah futbol şansı yanımızda olur Kardemir Karabükspor, Tolunay Kafkas'tan boşalan teknik direktörlük görevine sezon sonuna kadar Yılmaz Vural'ı getirdi.

Kardemir Karabükspor'da Yılmaz Vural dönemi

Vural İnşallah futbol şansı yanımızda olur

Kardemir Karabükspor, Tolunay Kafkas'tan boşalan teknik direktörlük görevine sezon sonuna kadar Yılmaz Vural'ı getirdi. Tecrübeli teknik adam resmi sözleşmeyi imzaladı.

Kulüp binasındaki imza töreninde konuşan basın sözcüsü Ziya Ünsal, önlerindeki süreçte takıma faydalı olacağını düşündükleri teknik direktör Yılmaz Vural ve teknik ekibiyle anlaştıklarını söyledi. Ünsal, Önümüzdeki sürecin önemini çok iyi biliyoruz. İnanıyoruz ki Yılmaz Vural hocam bizlere bu süreçte çok büyük katkı verecek. Kardemir Karabükspor'a birlikte büyük hizmetler edeceğiz dedi.

'39 PUANI TAMAMLAMAMIZ GEREKİYOR'

Tecrübeli teknik adam ise daha önce 3 kez birlikte çalıştığı Tolunay Kafkas ile dün akşam uzun bir görüşme yaptığını ve takımla ilgili bilgi aldığını söyledi. Karabükspor'un ligdeki durumunun kolay olmadığını ifade eden Vural, Karşımızda 21 maçta 4 galibiyeti ve 5 beraberliği olan bir takım var. 39 puan alan takımlar genelde ligde kaldı. Dolayısıyla bizim 22 puan daha alarak 39 puanı tamamlamamız gerekiyor dedi.

'FARKLI ANTRENÖR TİPİYİZ'

Takımın özellikle sakatlıklar konusunda şanssızlıklar yaşadığına vurgu yapan Vural, İnşallah futbol şansı yanımızda olur. Her yiğidin yoğurdu yemesi farklı. Biz oyuncu ilişkileri ve oynatma anlayışı olarak daha farklı bir antrenör tipiyiz. Belki bunlarla ilgili bir takım şeylere çözüm bulabilir miyizin arayış içinde olacağız diye konuştu.

Anlaşmanın sezon sonuna kadar olduğunu hatırlatan Vural, Hiçbir takımla uzun vadeli bir sözleşme yapmadım. Uzun sözleşme kulüp adına, antrenör adına hep sorun oluyor. Sezon sonunda tekrar oturup durum değerlendirmesi yapacağız dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tolunay Kafkas Yılmaz Vural Ziya Ünsal Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title