Haberler

Karaman - Tarlasını Sulamaya Gitti, Sulama Kanalında Ölü Bulundu

Karaman'da Tarlasını Sulamaya Giden 46 Yaşındaki Zeynel Abidin Doğruöz, Sulama Kanalında Ölü Bulundu. Doğruöz'ün İlk Belirlemelere Göre Geçirdiği Kalp Krizi Sonucu Öldüğü Belirtildi.

Karaman'da tarlasını sulamaya giden 46 yaşındaki Zeynel Abidin Doğruöz, sulama kanalında ölü bulundu. Doğruöz'ün ilk belirlemelere göre geçirdiği kalp krizi sonucu öldüğü belirtildi.

Olay, bugün saat 16.00 sıralarında Şeyh Şamil Mahallesi Ağalar Harmanı Geçidi Mevkisi'nde meydana geldi. Karaman Sulama Birliği'nde kepçe operatörü olarak görev yapan ve izinli olduğu için kendisine ait mısır tarlasını sulamak isteyen Zeynel Abidin Doğruöz, sulama kanalında diğer çiftçiler tarafından ölü olarak bulundu. Olay yerine gelen 112 Acil Servis'e bağlı sağlık görevlileri Doğruöz'ün ilk belirlemelere göre geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiğini belirtti. Doğruöz'ün kesin ölüm nedeninin yapılacak olan otopsinin ardından netlik kazanacağı öğrenildi. Olay ile ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title