Haberler

Karacabey'de "Kimsesizler" Sıcak Yuvaya Kavuşuyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karacabey ilçesinde inşa edilen "Karacabey Barınma ve Aşevi"nin temeli, törenle atıldı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Karacabey ilçesinde inşa edilen "Karacabey Barınma ve Aşevi"nin temeli, törenle atıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, törende yaptığı konuşmada, kimsesiz vatandaşların sıcak yuvaya kavuşacağını söyledi.

Uzun yıllardır ilçenin ihtiyaçlarından biri olan barınma evinin aynı zamanda huzurevi gibi de kullanılacağını belirten Altepe, "Bu bina, her türlü sosyal ihtiyaçları giderecek. Çatıyla birlikte 6 katlı olacak. Karacabey'in sağlıklı bir kent, kalite kenti olması yolunda atılacak güzel bir adım. Bu tesis 1,5 milyon liraya mal olacak." diye konuştu.

Altepe, tüm ilçelerin gerçek anlamda kalkınması için çalışmaya devam ettiklerini dile getirerek, "Bu kapsamda, Karacabey'e aşevi ve barınma evinden oluşan bir kompleks kazandıracağız. İhtiyaç sahibi vatandaşlar, burada karınlarını doyurabilecek, kalacak yeri olmayanlar, burada konaklayabilecek. Binanın bodrum katı mutfak ve soğuk odalardan oluşacak, zemin kat ise yemekhane olacak. Zemin üzerindeki 3 katta konaklama odaları bulunacak ve çatı katında da idari ofisler yer alacak." ifadelerini kullandı.

Ardından Altepe, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ve beraberindekiler tarafından, barınma ve aşevinin temeli atıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Altepe Karacabey Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title