Haberler

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kerim Çağlı, koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti

Güncelleme:

Özel bir hastanede Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı olarak görev yapan 50 yaşındaki Prof. Dr. Kerim Çağlı, koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

Özel bir hastanede görevini sürdürdüğü esnada Kovid-19'a yakalanan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kerim Çağlı, vefat etti.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kerim Çağlı, koronavirüs testinin pozitif çıkması sonucu izole oldu. Daha sonra hastaneye yatırılan Çağlı, 8 Ekim'de yoğun bakım ünitesine alındı ve sonrasında solunum cihazına bağlandı. Uzun süre yoğun bakımda kalan 50 yaşındaki Prof. Dr. Çağlı, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti.

ALANINDA İLK KEZ UYGULANAN TEKNİKLERİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Kerim Çağlı'nın hakemli heyetlerden onaylı birçok makalesi ve alanında ilk kez uygulanan teknikler ile gerçekleştirdiği çok sayıda ameliyat işlemi vardı. Ünlü profesör 2019 yılında İPAH hastasına uyguladığı ameliyat tekniğinin, dünyada ilk kullanıldığı vaka olduğunu belirtmişti.

Prof. Dr. Çağlı, 16 Aralık Çarşamba günü öğle namazına müteakip Elvankent Söğüt Camii'nden kılınacak cenaze namazından sonra Elvan Mezarlığı'nda defnedilecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Koronavirüs Haberler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Kamuda tasarruf dönemi başladı! İşte madde madde yeni tedbirler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Kobani Davası'ndan tahliye edilen Kışanak: Mesele ülkenin sorunlarının çözüleceği ortamı yaratmak

Bakmadan Geçme

Survivor Özgür kimdir? Survivor All Star Özgür Tetik kaç yaşında, nereli? GELİNİM MUTFAKTA 17 MAYIS 2024 İZLE #128105 Gelinim Mutfakta yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 17 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? #128250 Aleyna elendi mi? Survivor Aleyna elendi mi gitti mi? 17 Mayıs okullar tatil mi? Bugün okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Bodrumspor-Çorum FK maçı ne zaman? 28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken 'Kobani' davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

Kılıçdaroğlu'ndan dikkat çeken "Kobani" davası yorumu: Bunun için dikta rejimleriyle el sıkışılmaz, sistemin aparatı olunmaz

500

Yorumlar (22)

melike:

çok çok üzücü böyle değerler kolaymı yetişiyor bir virüsten hayatlar soluyor ALLAH yakınlarına sabırlar versin ruhu şad olsun mekanı cennet olsun

6
1
yanıtYanıtla
Elf:

Yanlislikla eksi puanlamisim . Arti vermek istemistim. Yanlis anlasilmasin lutfen . Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun

yanıt3
yanıt0
Çiğdem:

Hocam, yolunuz ışık olsun.

5
1
yanıtYanıtla
Erdi:

Allah rahmet eylesin. Maske takmayıp kuralları ihlal eden hastalanınca da koşa koşa hastaneye giden kim varsa Allah a havale ediyorum. Hakkım varsa da helal asla helal etmiyorum. Allah bu zor günleri atlatmak için canını dişine takıp canla başla çalışan herkesten razı olsun

3
0
yanıtYanıtla
süleyman:

ALLAH rahmet eylesin bu insanlar kolay yet, işmiyor lakin çok basit bir şekilde ölüyor. . . . Elbet RABBİM daha iyisini bilir. . .

0
1
yanıtYanıtla
Atiye:

Allah rahmet eylesin yattigi yer nur olsun

1
0
yanıtYanıtla
osman:

Türkiye çok büyük bir değerini kaybetti tarifi yok mekanı cennet olsun

1
0
yanıtYanıtla
Gulsum:

Mekanın cennet olsun ins ameliyatımı basariyla yaptı bana nefes oldun ..ama siz nefessiz kaldınız????

0
0
yanıtYanıtla
Ankara:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

0
0
yanıtYanıtla
Halime:

Türkiye için, insanlık için büyük bir kayıp.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title