Haberler

Kadıköy'de Amansız Kovalamaca: 1 Yaralı

Kadıköy'de Hırsızlıktan Sabıkalı 2 Kişinin Kullandığı Otomobil, Polisten Kaçarken Bir Yayaya Çarptı.

Kadıköy'de hırsızlıktan sabıkalı 2 kişinin kullandığı otomobil, polisten kaçarken bir yayaya çarptı.

Kadıköy'de bugün saat 15:00 sıralarında hırsızlıktan sabıkalı R.T. ve B.K.'nın bulunduğu 34 VB 471 plakalı otomobil kontrol noktasından kaçtı. Bunun üzerine polis ile şüpheli araç arasında uzun süren bir kovalamaca yaşandı. Kadıköy asayiş ekibinin takibe aldığı otomobil, Kayışdaşı Caddesi üzerinde kimliği belirlenemeyen bir yayaya çarptı. Telsizden yayanın ezilmesini ve yaşanan kovalamacayı ekiplere anons eden Kadıköy polisi, şüpheli aracı takibe devam etti.

Bir kişiye çarptıktan sonra kaçmaya devam eden R.T. ve B.K., kavşakta kaldırıma çarparak kaza yaptı. Şahıslar bu sırada olay yerine gelen takviye ekiplerin de yardımıyla yakalandı. Şahıslardan birisinin bacağında alçı olması ve otomobilde koltuk değneği bulunması dikkat çekerken, hırsızlıktan sabıkası olduğu belirlenen şahısların kullandığı araçta bir de satır bulundu.

Polis aracına da zarar veren R.T. ile B.K. sorgulanmak üzere İçerenköy Karakolu'na götürüldü. Daha sonra sağlık kontrolü için hastaneye gönderilen şahıslar, basın mensuplarının "Polisten niçin kaçtınız?" sorusuna "Otomobilin plakası yoktu" cevabını verdi.

(RA-ED-RA-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title