Haberler

Aydın'daki Jeotermal Kuyusu Adeta Çıldırdı

Güncelleme:

Aydın'ın Kuyucak İlçesi Pamukören Mahallesi yakınlarındaki jeotermal sahasında yapılan kuyu açma çalışması sırasında bir anda etrafa jeotermal fışkırdı.

Aydın'ın Kuyucak İlçesi Pamukören Mahallesi yakınlarındaki jeotermal sahasında yapılan kuyu açma çalışması sırasında bir anda yer yüzüne jeotermal fışkırdı. Kuyunun adeta çıldırması sonucu etrafı kaplayan sıcak su buharı ilginç görüntü oluşturdu.

BİR ANDA SICAK SU BUHARI YÜKSELDİ

Çobanisa Köyü Mahallesi yakınlarında bir süredir devam eden jeotermal kuyu açma çalışması devam ederken sabahın erken saatlerinde bir anda açılan kuyu adeta coştu. Kuyudan bir anda şiddetli bir şekilde sıcak su buharı yükselmesi üzerine, görevlilerin uzun süren uğraşları sonucu kuyuya salınan boruların vanası kapatıldı. Kuyudan yükselen sıcak su buharı bölgede ilginç görüntüler oluşturdu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Pamukören Kuyucak Aydın Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

HARPUTLU:

erdogan 2023 diye bosuna bagirmiyormus demekki, lozan antlasmasina gore ulkedeki yeralti kaynaklari zaruriyetin haricinde cikarilamaz ve kullanilamaz maddesi o tarihte kalkiyor demektir hayirlisi olsun vatana, sen cok yasa inonu

6
3
yanıtYanıtla
abdullah vatansever:

petrolden daha deerli bir enerji türü ısıtmada elektrik üretminde seracilıkta vekaplıca turizinde kullanıla biliyo

9
0
yanıtYanıtla
faraçMobil-ANDROID:

hayirli olsun

6
0
yanıtYanıtla
talatMobil-ANDROID:

ulkemizde %3 u kullanilabiliyo ancak yazik bor ve jeotermal cok degerli ama malesef

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title