Haberler

İstanbul'da Kültür-sanat

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) sanatçıları, "Avrupa Birliği Marşı" olarak bilinen Beethoven'in 9.Senfonisi'ni 29 Aralık'ta Kadıköy Süreyya Operası'nda seslendirecek.

İstanbul Devlet Opera ve Balesi (İDOB) sanatçıları, "Avrupa Birliği Marşı" olarak bilinen Beethoven'in 9. Senfonisi'ni 29 Aralık'ta Kadıköy Süreyya Operası'nda seslendirecek.

Konserde, Tülay Uyar (soprano), Stare Çelebi (alto), Onur Ertür (tenor) ile Alp Köksal (bas) görev alacak.

Fransız koreograf Yannick Boquin'in, Alman yazar Goethe'nin, yaklaşık 250 yıl önce kaleme aldığında kendisi kadar sokaktaki gençleri de kıyafetinden ruh haline kadar etkileyen "Genç Werther'in Acıları" adlı romanından, Frederic Chopin'in müzikleri üzerine kurgulanan eser, 3 Ocak'ta Kadıköy Belediyesi Süreyya Operası'nda sahnelenmeye devam edecek.

Oprah Winfrey'in ömür boyu başarı ödülü aldığı Emmy'de konser veren Amerikan caz şarkıcısı Hilary Kole, Quartet konseriyle 29 Aralık'ta İstanbul Jazz Center'da sahne alacak.

Time Dergisi'nin Amerika'nın en iyi genç klasik müzisyeni ilan ettiği Hilary Hahn, İş Sanat Merkezi'ne misafir olacak. Hahn'ın, 3 Ocak'taki konserine piyanist Cory Smythe eşlik edecek.

Akrobasi gösterileri, köpeklerin futbol şovu, köpekbalıkları, akıllı foklar ile penguenlerin yer aldığı "Atlantis Sirki", Türkiye turu kapsamında 28 Aralık'ta ArenaPark AVM'de gösteri sunacak.

"Fındıkkıran Çocuk Balesi", 30 Aralık ve 2 Ocak'ta Süreyya Opera Sahnesi'nde sanatseverlerle buluşacak.

-Tiyatrolar-

Şehir Tiyatroları, bu hafta da zengin bir takvimle tiyatroseverlerle buluşacak.

Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi'nde "Zenginin Mutfağı", Kağıthane Sadabad Sahnesi'nde "Vişne Bahçesi", Haldun Taner Sahnesi'nde "Türkiye Kayası" oyunları sahnelenecek.

Üsküdar Müsahipzade Celal Sahnesi'nde "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz", Üsküdar Kerem Yılmazer Sahnesi'nde "Perşembenin Hanımları", "Denizkızı", Ümraniye Sahnesi'nde "İstanbul Hatırası", "Çiçek Prenses", GOP Ferih Egemen Sahnesi'nde "Üç Kardeş ve "Muhteşem Kurt" oyunu tiyatroseverlerle buluşacak.

İstanbul Devlet Tiyatroları'nın Beykoz Ahmet Mithat Efendi Sahnesi'nde

"Yağmur Durduğunda", Cevahir Sahneleri Salon 1'de "Ölüleri Gömün", Cevahir Sahneleri Salon 2'de "Profesyonel", Küçük Sahne'de "Kendi Kendine Konuşmaktır Aşk", Küçükçekmece Sahnesi'nde "Yanık", Üsküdar Stüdyo Sahnesi'nde

"Michelangelo", Üsküdar Tekel Sahnesi'nde "Sessizlik" oyunları bir hafta boyunca izlenebilecek.

-Özel Tiyatrolar-

Afife Jale Sahnesi'nde 28 Aralık'ta "Düğünde Panik", Sefaköy Kültür Merkezi'nde "Aşk Her Yerde", Maya Cüneyt Türel Sahnesi'nde 29 Aralık'ta

"Eleni'den Mektuplar", İkinci Kat Sahnesi'nde "Yalnızlar Kulübü", Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde "Menan Cinleri", Müjdat Gezen Tiyatrosu'nda 30 Aralık'ta

"1881", Halkalı Kültür ve Sanat Merkezi'nde ise "Neşeli Günler" oyunu tiyatroseverlerle buluşacak.

Milli şair Mehmet Akif Ersoy'un hayatının anlatıldığı "Akif" tiyatro oyunu, 31 Aralık'ta Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde sahnelenecek.

Beşiktaş Kültür Merkezi'nde, 3 Ocak'ta "Tolga Çevik-Arkadaşım Hoşgeldin" ile yine aynı gün Metin Zakoğlu Tiyatrosu'nda "Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz" sunulacak.

Muhabir: İzzet Taşkıran

Yayıncı: Sibel Ertürk Kurtoğlu - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Avrupa Birliği Beethoven Üsküdar Politika Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

İsrail, Refah'ta yine masum sivilleri vurdu: 21 kişi öldü, onlarca yaralı var

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu Metin Akdülger neden ayrıldı? #128250 İstanbul'un Fethi otobüsler ücretsiz mi 2024? #129300 29 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 29 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Survivor Yunus Emre elendi mi? #129300 29 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 29 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 29 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! #128220 29 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 29 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 29 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 AUZEF Çoçuk Gelişimi Bölümü kapatıldı mı, kapanacak mı? #129300
Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

Başımıza taş yağacak! Tavuğa tecavüz etti, o anları başka bir vatandaş kayda aldı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title