Haberler

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu Yedikule Gençlik Spor Tesisi'nin Açılışını Yapacak

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yedikule Gençlik Spor Tesisi'nin açılışını yapacak. Ayrıca MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel TBMM Grup Toplantısında konuşacak. TBMM Genel Kurulu'nda SSK ve BAĞKUR emeklisine yüzde 5 ilave zam yapılmasını da içeren kanun teklifi görüşülecek. İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer ise belediye çalışanlarının ücretlerini iyileştirme ek protokolü imza töreninde emekçilerle bir araya gelecek.

23 OCAK 2024 ANKA HABER AJANSI GÜNDEMİ

11.00: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Yedikule Gençlik Spor Tesisi'nin Açılışını Yapacak. (GÖRÜNTÜLÜ/ CANLI)

10.45: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM Grup Toplantısında Konuşacak. (GÖRÜNTÜLÜ/ CANLI)

12.45: DEM Parti Eş Genel Başkanı Tuncer Bakırhan, TBMM Grup Toplantısında Konuşacak. (GÖRÜNTÜLÜ/ CANLI)

13.30: CHP Genel Başkanı Özgür Özel, TBMM Grup Toplantısında Konuşacak. (GÖRÜNTÜLÜ/ CANLI)

15.00: TBMM Genel Kurulu'nda SSK ve BAĞKUR emeklisine yüzde 5 ilave zam yapılmasını da içeren kanun teklifi görüşülecek. (GÖRÜNTÜLÜ)

15.00: İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Tunç Soyer, belediye çalışanlarının ücretlerini iyileştirme ek protokolü imza töreninde emekçilerle bir araya gelecek. (GÖRÜNTÜLÜ/ CANLI)

Anka Haber Ajansı iyi çalışmalar diler…

Kaynak: ANKA / Güncel

İzmir Büyükşehir Belediyesi Tbmm Genel Kurulu Tuncer Bakırhan Devlet Bahçeli Ekrem İmamoğlu Tunç Soyer DEM Parti İstanbul Yedikule Gençlik Spor Zam MHP Ssk Politika Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title