Haberler

Bağcılar'da Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yürüyoruz Eylemi Düzenlendi

Güncelleme:

BAĞCILAR'da İHH'nın çağrısıyla bir araya gelen binlerce kişi Kuzey Irak'ta meydana gelen çatışmada şehit olan 9 mehmetçik ve Filistin için yürüdü.

BAĞCILAR'da İHH'nın çağrısıyla bir araya gelen binlerce kişi Kuzey Irak'ta meydana gelen çatışmada şehit olan 9 mehmetçik ve Filistin için yürüdü. Üçyüzlü Metro Durağı'nda toplanan grup Bağcılar Meydanı'na kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında, 'Şehitler ölmez vatan bölünmez', 'Katil İsrail, Filistin'den defol' şeklinde sloganlar atıldı.

İHH tarafından İstanbul'un farklı noktalarında düzenlenen Şehitlerimiz ve Filistin İçin Yürüyoruz eylemi, bu hafta Bağcılar'da düzenlendi. Üçyüzlü Metro Durağı'nda toplanan binlerce kişi Bağcılar Meydanı'na kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında 'Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez', 'Katil İsrail Filistin'den defol' şeklinde sloganlar atıldı. Bağcılar Meydanı'ndaki program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Tilavetin ardından konuşan Beşir Eryarsoy, 'İşgalci İsrail'in 7 Ekimde başlattığı saldırılar sonrasında, emperyalistlerin ve siyonistlerin kirli yüzünü bir kere daha gördük. Dünya genelinde devlet yöneticilerinin önemli bir kısmının halkının duyarlılığını dikkate almadığını gördük. Gazze'de yaşanan işgal ve soykırım, ümmetin birlik ve beraberlik içinde olması gerektiğini bir kere daha ortaya koydu dedi.

İSRAİL SOYKIRIM SUÇUYLA YARGILANIYOR

Ahmet Çamurluoğlu ise, teröristlerin saldırısı sonucu Pençe-Kilit Harekat Bölgesi'nde şehit olan askerlerimize Allah'tan rahmet diledi. Emperyalizmin tüm dünya için bir tehdit olduğunu vurgulayan Çamurluoğlu, 'İsrail, emperyalistlerden aldığı uluslararası desteği de kaybetmeye mahkum olacaktır diye konuştu. Etkinlikte konuşan Abdulcabbar Argunhan ise, 'Ey İslam dünyası, bu sessizlik nedir, Allah için ayağa kalkın ve zulme karşı elinizden geleni yapın ifadelerini kullandı. Program, şehitlerimiz ve Filistin için yapılan duanın ardından sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Filistin Irak İHH İsrail Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title