Haberler

İstanbul Autodrom'da V1 Challenge Heyecanı!

Güncelleme:

Türkiye Motorsporları Tarihinde Her Açıdan Benzersiz Bir Motorsporları Aktivitesi Olan V1 Challenge'ın Üçüncü Yarışı 6 Ağustos'ta İstanbul Autodrom'da Gerçekleştirilecek.

Volkan Işık tarafından tasarlanıp üretilen ve gerçek bir yarış otomobili olarak doğan VOLKICAR, Türkiye'de bir benzeri daha yapılmamış organizasyonlarla hız kesmeden yoluna devam ediyor. V1 Challenge adı verilen yarış organizasyonu hem kuralları hem de şehir merkezlerinde yapılıyor olmasıyla Türkiye motorsporları tarihinde yepyeni bir sayfa açtı. Toplam 7 yarıştan oluşan V1 Challenge'ın üçüncü yarışı 6 Ağustos Cumartesi günü İstanbul Autodrom'da gerçekleştiriliyor.

Bursa'daki pistin kapatılması nedeniyle İstanbul Autodrom'da gerçekleştirilecek organizasyon 6 Ağustos Cumartesi günü saat 15.00'de antrenman turları ile başlayacak ve 20.00'deki ödül töreni ile son bulacak.

Lassa, Telia Sonera, ISS Catering Services'in co-sponsorluk yaptığı V1 Challenge'ta Vakkorama, CMS, Power FM ve Medline destek co-sponsoru olarak katkı yapıyor. Yurtiçi Kargo, Tefal, Team 47, KYK, Ece Türkiye A.Ş, Derimod, Kaşmir Halı, Polimeks İnşaat, Serencebey, Active Academy, TV8, Little Ceasers, Nescafe Xpress, Dedeman gibi sektörlerinin önde gelen şirketleri ise araç sponsorluğu yapıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title