Haberler

İnnova, VMware’in Kurumsal İş Ortağı Seviyesine Yükseldi

Güncelleme:

Türkiye'nin Önde Gelen Bilişim Çözümleri Firması İnnova, Sanallaştırma Çözümlerinin Lider Geliştiricisi Vmware İle Olan İşbirliğinin Kapsamını Genişleterek Şirketin Türkiye'deki Çözüm Sağlayıcı Kurumsal İş Ortaklarından Biri Oldu.

Teknoloji çözümleri pazarında şirketlere danışmanlıktan satışa, kurulumdan uyarlamaya, bakım ve destek hizmetlerinden eğitime kadar geniş bir yelpaze sunan İnnova, VMware ile gerçekleştirilen bu ortaklık ile verdiği hizmetlere sanal ortamlardaki yönetim çözümlerini de ekledi.

Kurumların sanal ortamlarını etkin bir biçimde yönetebilecekleri komple çözümler sunmaya başladıklarına dikkat çeken İnnova Teknoloji Çözümleri Direktörü Mehmethan Şişik; "Kaynak kullanımını efektif hale getiren sanallaştırma çözümleri, veri merkezi giderlerinin azaltılması ve bütün kaynakların tek bir yönetim sistemi ile yönetilebilecek esnekliğe kavuşturulması açısından kurumlara büyük faydalar sağlıyor.

Bulut bilişim teknolojileri üzerinde yaptığımız ciddi çalışmalarla oluşturacağımız deneyim ve bilgi derinliği sayesinde özellikle veri merkezi otomasyonu konusunda Türkiye ve bölgedeki en geniş ve en yetkin oyunculardan biri haline gelmeyi planlıyoruz." dedi.

Ağ, sistem, uygulama yönetimi, servis yönetimi, veri merkezi otomasyonu, yazılım performans ve kalite testleri gibi çözümlerde de uzman danışmanlara sahip olan İnnova, "kurumsal" seviyede iş ortağı konumuna yükseldiği VMWare ile kısa süre önce iş ortaklığı anlaşması imzalamıştı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title