Haberler

İnka, 13. Yılında 4 Bin Kişiye İş İmkanı Sağladı

Güncelleme:

İnka İnsan Kaynakları 2013'te 4 bine yakın projede yer aldı.

İnsan kaynakları sektöründe 13. yılını kutlayan İnka, kurulduğundan bu güne esnek iş gücü, bordro hizmetleri, işe alım ve yönetim danışmanlığı alanında güven duyulan bir marka olmayı kendine ilke edinmiştir. Esnek iş gücü temini ile önemli başarılara imza atan İnka, tam zamanlı ve yarı zamanlı olarak 4 binden fazla elemanı farklı sektörlerdeki projelerde istihdam etti.

"İK'dan fazlası" anlayışıyla insan kaynakları sektöründe 13 yıldır emin adımlarla yürüyen ve esnek iş gücü tedarik hizmeti başta olmak üzere tüm insan kaynakları hizmetleri ile fark yaratan İnka, sadece geçtiğimiz yıl 30'dan fazla sektörde 700'e yakın firmaya hizmet verdi.

Otelden lojistiğe uzanan hizmet yelpazesi

Özellikle kongre, toplantı, doğrudan pazarlama, çeşitli organizasyonlar, road show, konser gibi etkinliklere esnek iş gücü temini konusunda uzmanlaşan İnka, geçen yıl 4 bine yakın projeye insan kaynakları desteği verdi. 4 binden fazla kişiye istihdam sağlanan bu projelerin kapsamında dönemsel etkinlikler olduğu gibi, üretim ve lojistik tesisi hizmetleri ile konaklama, yiyecek-içecek sektörleri de yer aldı.

Hizmet verdikleri firmalara her yıl 4 bin kişiden fazla istihdam sağladıklarını belirten İnka Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Yenici, 13 yıldır kusursuz müşteri memnuniyeti anlayışı ve kaliteli insan kaynağı hizmetiyle önemli başarılara imza attıklarını söyledi. Yenici, "İnka dinamik yapısıyla çalıştığı tüm projelerde firmaların sağ kolu olmuştur. Niceliğin yanında doğru eleman tedarikine de özen gösteriyoruz. Geliştirdiğimiz etkin çözümlerimizle istenilen aktiviteye gerekli beceri ve yetkinliğe sahip personel desteği sağlamakta uzmanlaştık" diye konuştu.

İnka'nın 2013 yılı içinde hizmet verdiği bazı etkinlikler arasında Rock'n Coke, Zorlu PSM, Rihanna İstanbul Konseri, Body Worlds, Ace of Mice Ödül Töreni, Diyabet Kongresi sayılabilir.

İK'dan fazlası

Gökhan Yenici esnek iş gücü temininin yanı sıra her yıl farklı pozisyonlarda 400'ün üzerinde orta ve üst düzey yöneticinin de istihdamını sağladıklarını sözlerine ekledi. İnka'nın Yönetim Danışmanlığı Hizmetleri de sunduğunun altını çizen Yenici, verdikleri eğitimlerle nitelikli insan kaynağının temin edilmesinde birçok başarıya imza attıklarını da söyledi.

İnka, merkez İstanbul olmak üzere tüm Türkiye'de hizmet veriyor. Gerektiğinde organizasyonlara özel lokal personel desteği de sağlıyor.

Türkiye'de İK sektörü ve İNKA

İnka Yönetim Kurulu Üyesi Gökhan Yenici, Türkiye'de İK sektöründe ağırlıklı olarak uluslararası firmaların faaliyet gösterdiğini hatırlatarak, "Bu şirketler pazar payının büyük kısmına sahip.
Türkiye'de uluslararası ve çok uluslu firmaların varlığı; sektörün gelişmesi açısından çok önemli. Sektörün uluslararası standartlara kavuşması ve hizmet kalitemizin yükselmesi, çalışanlardan firmalara kadar herkese fayda sağlamaktadır. İnsan Kaynakları süreçlerinden başlayarak tüm şirket işleyişinin kalitesi artmaktadır.

İnka İnsan Kaynakları olarak 81 kişilik kadromuzla bizler çok uluslu İK firmalarından farklı olarak esnek iş gücü temini hizmetini de sunuyoruz. Hedeflerimiz çerçevesinde tüm hizmetlerimizi daha da geliştirip 2016 yılının başında yani 15'inci yılımızda Türkiye'nin yüzde 100 yerli sermayeli en büyük İnsan Kaynakları firması olmayı amaçlıyoruz."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

ABD: İran kazadan sonra bizden yardım istedi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023 yılı doğum istatistiklerine dikkat çekti: Türkiye için endişe verici

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Hak mahrumiyeti olan Ali Koç'un RAMS Park'a nasıl geldiği ortaya çıktı

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

Bahçeli, Reisi'nin ölümüyle ilgili iki ülkeyi işaret etti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title