Haberler

Ingiltere'de Türk Seçmenler Bugün Sandık Başında

Ingiltere'de Türk seçmenler bugün sandık başında (2)(Görüntü ekiyle)Gonca Yağcı Londra, 6 Nisan (DHA) - Türkiye'de 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği referandumu için oy verme işlemi, toplam seçmen sayısının 90 bini aştığı, Birleşik Krallık'ta bugün başlıyor.

Ingiltere'de Türk seçmenler bugün sandık başında (2)

(Görüntü ekiyle)

Gonca Yağcı Londra, 6 Nisan (DHA) - Türkiye'de 16 Nisan'da yapılacak anayasa değişikliği referandumu için oy verme işlemi, toplam seçmen sayısının 90 bini aştığı, Birleşik Krallık'ta bugün başlıyor.

İngiltere, Kuzey İrlanda, İskoçya ve Galler'deki Türk seçmenler anayasa değişikliği referandumu için 9 Nisan'a kadar oy kullanabilecekler.

Oy kullanma işlemi İngiltere'nin başkenti Londra'nın Hammersmith semtindeki Novotel London West Hotel ve Convention Centre'da 6-9 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Vatandaşlar yerel saatle sabah 9 ve akşam 21 saatleri arasında oy kullanabilecek.

İskoçya'da da Edinburgh'daki Başkonsolosluğuna bağlı Türk vatandaşları başkonsolosluktaki çalışma ofisinde oy kullanacaklar.

(Fotoğraflı)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Birleşik Krallık Türkiye Londra Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title